To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kupię mieszkanie

ps - Czw 26 Gru, 2013

Ano, na tymze osiedlu jest mieszkanie, z ktorego czasem korzystam bedac w PL. Jutro tam przyjezdzam i bedzie maly problem. Ktos postanowil zostawic samochod na moim miejscu w garazu. Auto oblepione logo jakiejs firmy - TVN czy cos :)
anjas - Czw 26 Gru, 2013

Jak TVN to można spalić
Anonymous - Czw 26 Gru, 2013

Nie "mozna" a 'trzeba"
ps - Czw 26 Gru, 2013

jest to jakas opcja, ale posprzatac bedzie trzeba.

Jakies inne sugestie? Tel. do zarzadcy i ewentualnie do tvn'u to plan na jutro.
Cos pamietam, ze przez forum przewinela sie podobna sytuacja.

M - Czw 26 Gru, 2013

Piotrek ja bym zgłosił to tutaj i oczekiwał szybkiej reakcji :D
http://kontakt24.tvn24.pl/dodaj,zdjecie,0.html

Anonymous - Czw 26 Gru, 2013

:rotfl: :rotfl:
ps - Czw 26 Gru, 2013

:jupi: hehe, robi sie. Jak ojciec nie zrobi dzis, to ja na 100 wysylam jutro.
Franek - Czw 26 Gru, 2013

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
PiTT - Czw 26 Gru, 2013

czesto spotykane zjawisko... skoro miejsce jest dluzszy czas puste to znaczy ze mozna je sobie zajac...
moj sasiad z sarmackiej tak wlasnie robil, on i jego kobieta mieli 2 auta, ale tylko 1 miejsce, wiec jak wyczail ze jedno miejsce jest za dlugo puste to tam parkowal :)
z doswiadczenia wiem ze ni cholery nie da sie nic zrobic, przerabialem to jak sasiadka postawila swoja fure na moim miejscu... a ona swoje miejsce wynajmowala od kogos i po prostu przestala placic...
mniej wiecej kolo tygodnia tam stala i nic nie daly telefony do zarzadcy, ktory powiedzial ze temat jest ciezki bo ani policja ani straz miejska nic nie jest w stanie zrobic skoro nie jest to ulica i auto nikomu nie przeszkadza
dzielnicowy po numerach numeru probowal dotrzec pod adres gdzie zerejestrowane bylo auto... tez nic nie dalo i musialem poczekac az wroci i odjedzie... chociaz przeprosila i wyjasnila ze to jej znajomy odstawial jej fure i musial pomylic miejsca :)

Bonczek - Czw 26 Gru, 2013

PiTT napisał/a:
wyjasnila ze to jej znajomy odstawial jej fure i musial pomylic miejsca :)

Dałeś się złapać ;D

Kolejna historia to: Panie ja wynajmuje to miejsce i płacę za nie! Co? To Pana miejsce? Niech ja złapię tego lamusa, który mnie oszukał! :rotfl:

Jakarti - Pią 27 Gru, 2013

jeden chuj jakie jest wyjasnienie i czy to sciema czy nie.
jak to kurwa mozliwe, ze nie mozna korzystac ze swojej wlasnosci (lub pelnoprawnego wynajmu) i na dodatek nie mozna ukarac winnego?

koorwa :D

Kamill - Pią 27 Gru, 2013

Trzeba mieć platformę, podnieść, albo opuścić i niech się martwi właściciel auta. Skasować za postój po 100zł za dobę, będzie pamiętał na nastepny raz :rotfl:
U mnie jak garaż na osiedlu zastawiają (a mi się spieszy), zastawiam go swoim autem i ide do domu. Wtedy on musi mnie poszukać a nie ja jego :)

Bad-i - Pią 27 Gru, 2013

Jakarti napisał/a:
jeden chuj jakie jest wyjasnienie i czy to sciema czy nie.
jak to kurwa mozliwe, ze nie mozna korzystac ze swojej wlasnosci (lub pelnoprawnego wynajmu) i na dodatek nie mozna ukarac winnego?

koorwa :D

Jak to jak, zwyczajnie PiTT troche postapil jak buła. My z kolega wytargalismy takie auto na lancuchu na srodek garazu ;)

Jakarti - Pią 27 Gru, 2013

Cytat:
Jak to jak, zwyczajnie PiTT troche postapil jak buła. My z kolega wytargalismy takie auto na lancuchu na srodek garazu ;)

przeszlo mi to przez glowę ale jak cos uszkodzisz to zaraz debil Cie pozwie.. poyebane to wszystko.

dzik - Pią 27 Gru, 2013

http://www.net4lawyer.com...zystanieZRzeczy