Niemy - Pią 13 Cze, 2014 Racja. "Niestety" było wtrącone pod tym kątem, że tak jak już przeczuwałem wcześniej, że jak wszystko pozałatwiam, umówię i opłacę, to na pewno coś wyskoczy. Akurat wtedy!was79 - Pią 13 Cze, 2014 A to jest klasyka gatunku Jaco - Sob 14 Cze, 2014 Ja tez będę, ale w pracy Jakarti - Pon 23 Cze, 2014
Cytat:
ja na 90%
nędza z tym Niemy - Pon 23 Cze, 2014 ja i tak muszę odpuścić, robota ważniejszaqbica - Pon 23 Cze, 2014 ja już dzisiaj wyruszam na północ krótki wypad nad nasze morze, a później kierunek Mikołajki WuRC - Pon 23 Cze, 2014 My z ekipą będziemy od czwartku na miejscu. Litwę w piątek odpuszczamy.Janusz - Wto 24 Cze, 2014 ja też wyruszam jutro i na litwe się nie wybieram. Gdzie robimy w czwartego spota ??qbus - Wto 24 Cze, 2014 Na testowym sie gdzies trzeba zlapac, oes ma 4 km, zaczyna sie o 8... ja sie pewnie bede po nim krecil od 7 zeby znalezc cos ciekawego... w pt tez odpuszczam Litwe wiec jestem na campingu 500 m od strefy serwisowej
Wyjezdzam dzis w nocy... wiec do zobaczenia Jakarti - Wto 24 Cze, 2014
Niemy napisał/a:
ja i tak muszę odpuścić, robota ważniejsza
Janusz - Wto 24 Cze, 2014
qbus napisał/a:
Na testowym sie gdzies trzeba zlapac, oes ma 4 km, zaczyna sie o 8... ja sie pewnie bede po nim krecil od 7 zeby znalezc cos ciekawego...
ja będę pewnie jeszcze wcześniej, wiec poszukujcie focusa 3d na KWA qbus - Wto 24 Cze, 2014 Nie wjezdzam na testowy fura zeby z niego uciec ok 10, potem chce wbic przed zamknieciem oesu (teoretycznie maja zamykac na 3h przed startem wiec trzeba wjezdzac na minimum 4) na Milki lub Kruklanki Chloru - Wto 24 Cze, 2014 Janusz, my z WRC Fanem i ekipą z forum-subaru będziemy mieli metę w Kosowie tzn. w Kosewie .
Z całą pewnością jedziemy na czwartkowe odcinki. Jeszcze nie wiemy gdzie konkretnie bo nasz planista zaspał.kubas - Wto 24 Cze, 2014 Ja jadę na sobotę. Na którym oesie sie widzimy gejki?GeKo - Wto 24 Cze, 2014 Ja atakuje jutro o 13. Na razie nic nie wiem co i jak. Jutro wieczorem będę przeglądał jak wyglądają OSy.