Kenet - Nie 25 Maj, 2014 Kuba Giermaziak wygrał wyścig Porsche Supercup w Monaco.
Minus tego wydarzenia to straszna procesja - jedyne wyprzedzanie jakie widziałem w transmisji to brawurowy manewr typa, który poszedł po zewnętrznej w tym najwolniejszym nawrocie o 180 stopni - mistrz atak swoją drogą.
Przypominam też, że Giermaziaka klepnąłem na F1 Karting o 0,7 s na kółku Przypadek?!
W WTCC wyrównała się stawka, ale jak to oglądałem to cały czas był niesmak, bo jednak to doważenie Citroena uważam za skandal. Czekam na doważenie Mercedesa w F1...
A jeśli chodzi o F1 - tu też zapowiada się kolejna procesja, aczkolwiek trochę im tam miota tylną osią, więc pewnie będzie SC i może coś namiesza.GeKo - Nie 25 Maj, 2014
Kenet napisał/a:
bo jednak to doważenie Citroena uważam za skandal.
Ale w czym problem, odkąd pamiętam takie reguły były w WTCC, co powodowało zę wyścigi były bardziej emocjonujące. Od lat wiadomo że wyścigi to głównie zawody konstruktorów a nie kierowców. Z tego powodu F1 jest nudna jak flaki z olejem.Kenet - Nie 25 Maj, 2014 Dlaczego nie byli doważeni w pierwszy weekend wyścigowy tej serii w obecnym sezonie?Sibu - Czw 19 Cze, 2014 siema - Wto 12 Maj, 2015 Kenet - Wto 12 Maj, 2015 Nie chce mi się oglądać teraz całego - Stf go klepnął czy nie? Kamill - Wto 12 Maj, 2015 Jak cygan w tamburyn.EmerytRs2 - Śro 13 Maj, 2015 można link bo nie otwiera mi sie w pracy.zajcev_28 - Czw 11 Cze, 2015 Martin Prokop alphaOne - Śro 14 Gru, 2016 od przyszłego sezonu - transmisje z rajdów w Red Bull TV