To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Auto weekendowe do pojezdzawek i czerpania radosci

ptaku - Wto 01 Kwi, 2014

Kenet: ale ja sie nie buntuje i przymoje rady z otwarta reka :) Poprostu mam w glowie pukladane tak a nie inaczej i wolalbym np zdrowa serie niz auto w pelni gotowe. Umowmy sie w ciagu roku te auto bedzie moze na kilku imprezach a tak bedzie tylko for fun. Po lasach, szutrach i wyrwach tez nie chce jezdzic bo mi bedzie szkoda niezaleznie czy kupibym auto za 4k czy za 40.
Święty - Wto 01 Kwi, 2014

ptaku, Krzychu kadettem tera :faja:
M - Wto 01 Kwi, 2014

Walle napisał/a:
Mam ładne BMW E30 316i 1.6 105 KM zinnoberrot (czerwone), 2 drzwi, oryginalny lakier, jest zdrowe jak dzwon, auto ma nowy akumulator, nowy olej, filtr oleju, świece (rzeczy sprzed 2 tygodni, są zdjęcia z wymian i faktura z Intercarsu). Nie jest przygotowane do sportu. Można upalać, ale trochę szkoda :faja:

Poka poka!

Janusz - Wto 01 Kwi, 2014

ale postaw sobie przynajmniej jedna wytyczną, bo skoro samochód ma być tylko do upalania, to MUSI BYĆ KLATKA!!! oszczędzi Ci to sporo kosztów, a o bezpieczeństwie już nie wspomnę
M - Wto 01 Kwi, 2014

Idealny kandydat
http://allegro.pl/honda-c...4092243122.html
:>

Niema za co :rotfl:

no bardzo dobry kandydat :) tylko zawias to juz lepiej jakby chyba serie miała :P
M - Wto 01 Kwi, 2014

Zawias to pikuś
leszq - Wto 01 Kwi, 2014

Posłuchaj Janusza i przemyśl to czy o czym mówił min. o klatce. 8tys to nie jest żaden szalony budżet nawet na małe fwd.Dołozenie klatki na własny koszt to parę dobrych tysięcy pln.Takie saxo/106 w serii dupy nie urwie w porównaniu z autem które ma już zrobioną zawiechę, kubły, jakieś dobre koła ze slickiem. Tu masz przykład Stf'a który ogarniał i upalał autem z dobrym zawiasem objeżdżając potencjalnie dużo mocniejsze fury.

no i razem z klatka sa zawsze kubły, pasy i kiera.... czyli taka podstawa do upalani, co każdy robi na dzień dobry... i jak klatka ma byc solidna to razem z malowanie pasami i kubłami, nawet wszystkim po taniosci wychodzi 5k
ptaku - Wto 01 Kwi, 2014

Janusz: wytyczne sa zdrowa buda, silnik no i jakis zawias. Cala reszte moge z czasem ogarnac sam tzn. kiera, kubly, pasy. Przy moim trybie pracy 6tyg/6tyg to za duzo imprez nie zalicze i nie wiem czy zamiast klatki nie wsadzilbym rollbara zwyklego.
Walle - Wto 01 Kwi, 2014

M napisał/a:
Walle napisał/a:
Mam ładne BMW E30 316i 1.6 105 KM zinnoberrot (czerwone), 2 drzwi, oryginalny lakier, jest zdrowe jak dzwon, auto ma nowy akumulator, nowy olej, filtr oleju, świece (rzeczy sprzed 2 tygodni, są zdjęcia z wymian i faktura z Intercarsu). Nie jest przygotowane do sportu. Można upalać, ale trochę szkoda :faja:

Poka poka!

Zdjęcia prawdopodobnie po weekendzie, auto się "robi", czyli domorosły handlarz Walle robi profi deatjling mechaniczno - wizualny. Nie chce mi się tylko wiertarką kręcić licznika, bo to w h... roboty jest.

Auto na profi 14-tkach stalowych. Gratis drugi komplet 14-tek na zimówkach.

Auto do opłat, ale jak sobie Stryjenka życzy - może być opłacone.

Dobry na dzień dobry zawias do tego auta to jakieś 800 pln - na dzień dobry polecam amory nowe MTS - 400 pln i sprężyny H&R lub Eibach i można latać.

Stf - Wto 01 Kwi, 2014

no tamto Clio vel dywan do wygrywania raczej nie jest wiadomo - tutaj się zgodzę. ale z racji swojego uroku osobistego pozwala na uwolnienie głowy między drzewami i innymi oponami a w przypadku gdyby nie wyrobił... przypilnuje zdrowie bardziej niż seria.

btw. teraz w Kielcach chłopaki w Clio już łapią temat i czołówka lata na krótkim i szperze. Jest tych (aut) coraz więcej - przez co robi się liga sama w sobie - co jest zajebiste. BTW mój zawias jeździ już w Clio Wolskiego. Spodobał mu się na tyle że właśnie ściągamy dla niego billa na tył. Tak że co by nie myśleć czasy przypadkowych wygranych superoesów seryjnymi autami minęły bezpowrotnie, nawet z czołowym kierowcom rajdowym w PL - A.Małyszem za kierownicą ściskającym ją dwoma ręcami :)

Anonymous - Wto 01 Kwi, 2014

M napisał/a:
Idealny kandydat

Słabo jedzie takie seryjne b18c4 z ta seryjną długa skrzynią,moja dupohamownia subiektywnie stwierdziła ze do clio sporta nie ma podejścia

Stf - Wto 01 Kwi, 2014

rabarbar napisał/a:
M napisał/a:
Idealny kandydat

Słabo jedzie takie seryjne b18c4 z ta seryjną długa skrzynią,moja dupohamownia subiektywnie stwierdziła ze do clio sporta nie ma podejścia

+1. Nawet po vtecu. Nie ma podejścia do elastyczności Clio w każdych warunkach.

Walle - Wto 01 Kwi, 2014

Clio jest miszcz, +1.