michool_vt - Wto 16 Wrz, 2014 dziś karwa
w czwartek jest zajętemichool_vt - Wto 16 Wrz, 2014 misie ptysie, kto ma zamiar dziś się pojawić proszę być pare minut przed 21 na kartach, w innym przypadku przepadnie nam rezerwacji i sobie popatrzymy jak jeżdżą inni Marek23 - Wto 16 Wrz, 2014 Konrad i Paweł zniszczyli na kartach, było doważanie. Było bardzo fajnie, wszyscy za dieslem, jak jeden mąż.106 - Wto 16 Wrz, 2014 hehehe
trzeba powtorzyc.. genialnie sie spotkac.. po takim czasie!!
michool_vt - Śro 17 Wrz, 2014
Marek23 napisał/a:
Było bardzo fajnie, wszyscy za dieslem, jak jeden mąż.
po wczorajszej sprzedaży tematu przez Ciebie jestem za benzynowym. serio
ps. kurywa miałem najsłabszy czas wczoraj Marek23 - Śro 17 Wrz, 2014 Następny raz wcześniej i potem jakaś mini szamka...michool_vt - Śro 17 Wrz, 2014
Marek23 napisał/a:
Następny raz wcześniej i potem jakaś mini szamka...
jestem za!
moze nastepnym razem //M bedzie gotowe na macanie
a marzeniem byloby zobaczyc ecowyscig octavia vs m3 michool_vt - Śro 17 Wrz, 2014 106, super foty, masz moze jeszcze jakies jak sie nie napinamy na czasy? 106 - Śro 17 Wrz, 2014 miszcz wyscig Marek23 kiedy odbierasz? (teraz juz na 100% bedzie bena)
///M jeszcze w serwisie... czujnik cofania musieli zamówić. jutro powinna byc gotowa.
zdjec kilka jeszcze mam.. pododaje w wolnej chwili. dzieki.Loko - Śro 17 Wrz, 2014
Marek23 napisał/a:
Następny raz wcześniej i potem jakaś mini szamka...
Popieram kolejne spotkanie i wcześniejszą godzinę, zwłaszcza że to było bardzo udane.
Pojeździliśmy, potem pogadaliśmy i było mega wesoło i pozytywnie:)
Maras jest mistrzem w opowiadaniu historii i sprzedaży bezpośredniej, bo po spotkaniu wszyscy zapisaliśmy się na Octe RS w benie.
@ 106 zdjęcia super wrzucaj następne
Także jak najszybciej trzeba to powtórzyć, Janusz - Śro 17 Wrz, 2014 może wtedy i ja sie załapie, najlepiej zrobic to jakos weekendowo, nie którzy sa ze wsi i musza spory kawałek jechać michool_vt - Śro 17 Wrz, 2014 nie jątrz Tomcat - Śro 17 Wrz, 2014 Ja nic nie zniszczylem, bo objechal mnie jakis malolat z czarnego sraxo...
Proponuje nastepnym razem isc do GoKarting center, robimy kwalifikacje i wyscig. Ktos na pewno zginie, bo mozna sie grubo naparzac.
PS. Ja na powaznie dalem sie przekonac, ale tez stawiam Jacusia Daniela ze za pol roku ktos tu bedzie narzekal na spalanie 106 - Śro 17 Wrz, 2014
bez napinki... ale.. JAKI CZAS???!! :D
arssss - Śro 17 Wrz, 2014 Może następny raz w Sosnowcu ?:D