wydaje mi się, że odepchnął jego nogę żeby lepiej upadłVlodarsky - Pią 19 Lis, 2010 OGLĄDAJCIE DO KOŃCA !!!
bizon - Pią 19 Lis, 2010
Vlodarsky napisał/a:
OGLĄDAJCIE DO KOŃCA !!!
dobre odswiezenie tematu Anonymous - Pią 19 Lis, 2010 dobre!!!
fajny temat-wrzuce jednego z najlepszych bokserów w dziejach
PROSZE PAŃSTWA OTO ROY JONES JR !!!!!
Vlodarsky - Pią 19 Lis, 2010
rabarbar napisał/a:
najlepszych bokserów w dziejach
Mówisz poważnie ? Na filmie wydaje się jak by mu samych gamoni podstawiali
No i oczywiście co na to Adamek ?
i gołota ??????? M - Pią 19 Lis, 2010 Po co oni się tak okładają po ryjach... nie ogarniam tego sportu Vlodarsky - Pią 19 Lis, 2010 29 lipca 2006 w Qwest Arena w Idaho udanie powrócił na ring, pokonując na punkty Prince'a Badi Ajamu
Bad-i też z nim walczył ?
Poczytałem na wikipedii - niezły typ M - Pią 19 Lis, 2010 To nie mógł być Badi, on wtedy stał przy okienku nr 32 w ZUSie Anonymous - Pią 19 Lis, 2010 To nie są gamonie,on po prostu był tak dobry i naprawde jest uwazany za jednego z najlepszych bokserów bez względu na kategorie wagową
Gosc jest jedną z najwiekszych legend boksu niestety u nas malo znaną moze dlatego ze chodzil w tej samej wadze co bozyszcze narodowe Michalczewski ktory przez calą kariere konsekwentnie odmawiał walki z Roy-emJanusz - Pią 19 Lis, 2010 Rabarbar, lepszy byłe ten koleś którego kiedyś wklejałeś co tańczył an ringu
jeżeli chodzi o widowiskowość oczywiścieAnonymous - Pią 19 Lis, 2010 nie pamiętam ale to chyba tez był Roy Jones,gosc jest strasznym showmanem a ja jestem jego wielkim fanemJanusz - Pią 19 Lis, 2010
rabarbar napisał/a:
nie pamiętam ale to chyba tez był Roy Jones,gosc jest strasznym showmanem a ja jestem jego wielkim fanem
Myślałem ze to jest w tym temacie BING BONG, i przejrzałem cąły, ale tam wklejałeś tylko link do filmiku z Royem, a mi nie o niego chodziło....
o takiego innego chyba miał dredy albo coś takiego, był sporo szczuplejszy.. tańczył podczas walk, wskakiwał saltami na ring itp itd mega gosc, nawet dziewczynie pokazywałem ten filmik.. ale teraz go nie mogę znaleźć Michał - Pią 19 Lis, 2010 Januszowi chodzi o Prince Naseem Hamed
anjas - Pią 19 Lis, 2010 może Prince Naseem Hamed?
edit: Mike, nie wpierdzielaj się bez kolejki Michał - Pią 19 Lis, 2010
uprzedziłem jędrka !! JEA !!