Stf - Czw 24 Gru, 2009 Wesołych Ciepłych Rodzinnych Świąt !Anonymous - Czw 24 Gru, 2009 Najlepszego Chłopaki ..... dużo upalań w 2010 leon - Czw 24 Gru, 2009 zdrówka szczęścia pomyślności,
niech uśmiech na Waszej mordzie zawsze gości 
http://img94.imageshack.u...solychswiat.jpg
i świąteczny obrazeczek na szczęście 
oczywiście ten obrazek w ramach żartu, a na serio to wszystkiego co najlepsze na nadchodzące święta, dużo radości i miłości oraz samych najszybszych hotheczówAnonymous - Pią 25 Gru, 2009 PADŁEM wczoraj aż zaczałem się śmiać przy stole jak dostałem życzenia od Oskara
No to wesołych i smaczńęgo CHRZANEK - Śro 22 Gru, 2010 Odkopuję i podklejam na kilka dni
PRZYJACIELE -
Ponieważ w przedświątecznej zawierusze mógłbym o tym zapomnieć, to już dziś:
Życzę Wam wszystkim wesołych świąt, spędzonych w rodzinnym gronie, dużo spokoju, masę prezentów pod choinka, spełnienia marzeń o Audi S3 (najlepszym HH na świecie ).
PS: Dla mnie jesteście jak rodzina
+ bonus:
Gaydek - Śro 22 Gru, 2010 Czy Pan Mikołaj trzyma w łapie
?
PS. Najlepszego Radku, najlepszego Panowie .Passenger - Śro 22 Gru, 2010 Wesołych Świąt !zefir - Czw 23 Gru, 2010 Wesolych Swiat!!!Konrad - Czw 23 Gru, 2010 Wesołych jajek!Jacek - Pią 24 Gru, 2010 Cassis - Pią 24 Gru, 2010 Wesołych Panie i Panowie PiTT - Pią 24 Gru, 2010 Panowie i Panie
Wszystkiego Najlepszego dla Was i Waszych rodzin
spokoju i dużo radości, niech ten okres będzie momentem wytchnienia od codziennych spraw
i oczywiście dużo ładnych prezentów GeKo - Pią 24 Gru, 2010 Nie będę orginalny. Wesołych i Spokojnych Anonymous - Pią 24 Gru, 2010 Wszystkiego Najlepszego Panowie! Żebyśmy się mogli przez następny rok kłucić który HH jest najlepszy Jaco - Pią 24 Gru, 2010 Wszystkiego Dobrego, Wesołych i Spokojnych Świąt Panowie