saxorulez - Śro 11 Paź, 2006 w niedziele.. o 22
miejsce jeszcze ustalimyJakarti - Śro 11 Paź, 2006 troche sie juz nakrecilem na ten spocik jednym slowem czekam do niedzieli... yeah anjas - Śro 11 Paź, 2006 zamówcie dobrą pogodę carlose - Śro 11 Paź, 2006 1. Saint
2. JIMEK
3. Michal
4. Jakarti - jezeli wieczor i jesli dostane auto przed weekendem.. jest w serwisie juz
5. Dariano - jesli adamant ogarnie mi fure do niedzieli
6. Psvts - jesli odbiore fure od Adamanta w tym tygodniu i jesli auto bedzie pozowalo
tylem albo bokiem, bo przod mało reprezentacyjny jest
7. gaugan - is in - o ile nie bedzie padalo, bo jeszcze jak moj bedzie brudny to
kompletna kicha, a tak sie go przerobi w photoshopie na VTS
8. Vlodarsky - Będe o ile uznacie mnie za Boga na 4 kółkach i Łukasz poliże mi sutki
9. saxoruez aka boraka
10. carlose - raczej na 99% mogę być Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 qrde już drugi dzień leże z LAPTOKIEM w łóżku... jak do niedzieli nie wyzdrfowieje to się pochlastam...Michał - Śro 11 Paź, 2006 qno ale kurwa nie o 22 ... przecież to noc jest, panowie to jest bez sensu .....Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 ja odbieram moją niunie o 19 ze szkoły więc prosze - miejcie to na uwadze
a ja proponuje albo jakiś parking dachowy
albo na placu 3 kszyrzuf
albo u mnie na parkingu Anonymous - Śro 11 Paź, 2006
carlose napisał/a:
1. Saint
2. JIMEK
3. Michal
4. Jakarti - jezeli wieczor i jesli dostane auto przed weekendem.. jest w serwisie juz
6. Psvts - jesli odbiore fure od Adamanta w tym tygodniu i jesli auto bedzie pozowalo
7. gaugan - is in - o ile nie bedzie padalo, bo jeszcze jak moj bedzie brudny to
8. Vlodarsky - Będe o ile uznacie mnie za Boga na 4 kółkach i Łukasz poliże mi sutki
9. saxoruez aka boraka
10. carlose - raczej na 99% mogę być
dzieki za pamiec carlose to ja jestem 10 a ty 11 Michał - Śro 11 Paź, 2006 ziom to dopisz sie normalnie do listy
1. Saint
2. JIMEK
3. Michal
9. saxoruez aka boraka
11. short - jak nauczy sie dopisywać do listy
ps. nie wiem czy zdajesz sobie sprawie ale jak wracalismy z dyno day, to ja bym ci przyjebał z tyłu a Łukasz w bok . jak chamujesz to patrz w lusterko , tak samo jak pasy zmieniasz ....Vlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 hehe dobre
To ja przepraszam za OT ale ja tak kiedyś z kumplem jechałem sobie po Grota i leciałem sobie poboczem bo mnóstwo samochodów było a mój kumpel zygzakiem między autami i w pewnym momencie jak ja miałam między 120 a 140 on stwierdził, że też pojedzie poboczem i przy prędkości 60-80 wyskoczył przede mnie na pobocze...
Żebyście widzieli moją minę... i ten dym z opon jak hamowałem :570:
a wracając do tematu to poprawiam Miachała bo pisze się shorti a nie short
1. Saint
2. JIMEK
3. Michal
9. saxoruez aka boraka
11. shorti - jak nauczy sie dopisywać do listyAnonymous - Śro 11 Paź, 2006 1. Saint
2. JIMEK
3. Michal
9. saxoruez aka boraka
11. short - nauczylem dopisywac sie do listy(myslałem ze wystarczy wpisac 10. shorti - wstarczylo powiedzieci nie spinac sie) piona ziomuś
ps. nie wiem czy zdajesz sobie sprawie ale jak wracalismy z dyno day, to ja bym ci wykonujący ruchy posuwiste z tyłu a Łukasz w bok . jak chamujesz to patrz w lusterko , tak samo jak pasy zmieniasz ....
sorka moj blad nie zauwazylem (nie ma ludzi idealnych )
[ Dodano: Sro 11 Paź, 2006 ]
Michał napisał/a:
a żeś motyla noga dopisal shorti
kurde ziooom teraz juz wiem czemu ze mnie sie nabijałes ale ja głupia no Jakarti - Śro 11 Paź, 2006 1. Saint
2. JIMEK
3. Michal
4. Jakarti
5. Dariano - not sure
6. Psvts - not sure
7. Gaugan
8. Vlodarsky - przez biale cizemki juz jestes bogiem
9. saxoruez aka boraka
11. shorti - swierzak anjas - Śro 11 Paź, 2006 1. Saint
2. JIMEK
3. Michal
4. Jakarti
5. Dariano - not sure
6. Psvts - not sure
7. Gaugan
8. Vlodarsky - przez biale cizemki juz jestes bogiem
9. saxoruez aka boraka
11. shorti - swierzak
12. anjas - się zobaczy, ale chciałbym przyjechaćKonradMK - Śro 11 Paź, 2006 ja wpadnę autosanem i postoję obok was to może mnie jakaś laska zauważyVlodarsky - Śro 11 Paź, 2006 Renie sprzedałeś czy zepsuta ?