Anonymous - Pon 23 Paź, 2006 To jak to będzie dokładnie wyglądać?
Jest lista 12 osób, i co 5-6 najlepszych awansuje i pojedzie w wyścigu?Loko - Pon 23 Paź, 2006 Nie no spokojnie wszyscy pojadą po prostu jak w każdych wyścigach, kwalifikacje po to żeby ustalic kto z którego pola rusza i jazda. Anonymous - Pon 23 Paź, 2006 Aha, w ten deseń.
Ok anjas - Śro 25 Paź, 2006 eM`ku, postawisz dzisiaj serwer, żebyśmy mogli w godnych warunkach rozegrać GP?
Z góry dzięki. M - Śro 25 Paź, 2006
anjas napisał/a:
eM`ku, postawisz dzisiaj serwer, żebyśmy mogli w godnych warunkach rozegrać GP?
Z góry dzięki.
Tak. Dzisiaj nic nie stoi na przeszkodzie zeby serwer banglal.anjas - Śro 25 Paź, 2006 Thank you from the mountainDariano - Śro 25 Paź, 2006 Dla jasnosci rozumie ze GP zaczyna sie o 20:30 ?? tak??Michał - Śro 25 Paź, 2006 siema
jednak jade. Udało mi sie znalezc sponsora. Barwy "fabryka kiełbas pod raciborzem" jest przeze mnie reprezentowana.
ja bede wczesniej niz 20:30. Trozeba pocwiczyc :diabel2:anjas - Śro 25 Paź, 2006 Pięciominutowe kwalifikacje zaczynamy o 20.30.
A później zaczynamy 30 okrążeń wyścigu
Oj, będzie się działo... M - Śro 25 Paź, 2006 12 osób nie wejdzie...
wejdzie 11nox - Śro 25 Paź, 2006 ja moge zrezygnowac jak cos bo czytajac jakie wiekszosc robi czasy to i tak bym mial okolo 6-7 sek straty:)Dariano - Śro 25 Paź, 2006 Tez pojawie sie wczesniej zeby rozgrzac fure chcialem sie zapytac czy ktos juz przetestowal na ile okrazen starcza kpl.opon ?? tzn po ktorym okrazeniu trzeba zrobic pitstopanjas - Śro 25 Paź, 2006 Kurde, powaga?
No to będzie decydowała kolejność na liście... Ale wpadaj 106, mimo, że jesteś 12 to myślę, że ktoś się wykruszy i będzie miejsce...
Prośba do wszystkich żeby byli pod swoimi nickami z forum.
Hehe... coraz bardziej najarany jestem
[ Dodano: Sro 25 Paź, 2006 ]
co do opon to nie wiem... jadę na czuja.
Zdobędziemy praktykę i na kolejnych GP będziemy już mądrzejsi Dariano - Śro 25 Paź, 2006 Moim sponsorem bedzi producent dresow " Wołominske Zakłady Odziezowe "
Zespoł DRT - Dres Racing Team D pochwa106 - Śro 25 Paź, 2006 w zwiazku z wczorajszym wylaczeniem serwera trenowalem na jakis obcych...
start bedzie kluczowy bo ciasno sie robi :) dobrze wyszedlem z pierwszego zakretu
i 2x skonczylem 3 :D jakis master zrobil niskie 1,34