[ Dodano: Nie 26 Lut, 2006 ]
> NiedĄwiadek kupił motorek. Zadowolony jedzie przez las, spotkał zaj±czka.
> Pyta się:
> - Ty zaj±c, chcesz się przejechać?
> - No pewnie.
> - Wsiadaj.
> Jad± przez las 40 na godzinę, 50, 60. Nagle niedĄwiadek poczuł mocny u¶cisk i mokro. Pyta się:
> - Ty zaj±c, zlałe¶ się ze strachu?
> Na to zaj±czek, ze spuszczon± głow±.
> - Tak, zlałem się. Jechałe¶ bardzo szybko i się bałem.
> Zaj±c postanowił się odegrać. Zapożyczył się i kupił szybszy motorek.
> Szukał niedĄwiadka.
> W końcu szczę¶liwy znalazł.
> I pyta się:
> - Ty niedĄwiedĄ, chcesz się przejechać?
> - No pewnie.
> Jad± przez las 40 na godzinę 50, 60, 70, 80. Nagle zaj±czek poczuł mocny u¶cisk i mokro. Szczę¶liwy pyta się niedĄwiadka:
> - Ty niedĄwiedĄ, zlałe¶ się ze strachu?
> Na to niedĄwiadek ze spuszczon± głow±:
> - Tak, zlałem się. Jechałe¶ bardzo szybko i się bałem.
> Zaj±c szczę¶liwy odpowiada.
> - No to się zaraz zesrasz, bo nie mogę dosięgn±ć do hamulca.
[ Dodano: Nie 26 Lut, 2006 ]
> Na tylnym siedzeniu w taksówce siedzi zamyslony pasazer. Nagle pochyla sie i lekko klepie kierowce w ramie, zeby go o cos zapytac. Taksówkarz wrzeszczy jak oparzony, podskakuje pod sufit i traci panowanie nad kierownica.
> Samochód z trudem mija grupke ludzi na przystanku i uderza w latarnie. Po kilku sekundach zapada cisza. Kierowca odwraca sie do pasazera wsciekly.
> - Niech pan nigdy tego wiecej nie robi. Prosze mnie nie klepac po ramieniu, gdy prowadze samochód.
> Przerazony pasazer kiwa glowa, nie mogac wymówic slowa. Taksówkarz dodaje juz lagodniej.
> - No dobra, to nie panska wina. To mój pierwszy dzien na taksówce, przez ostatnie 25 lat bylem kierowca karawanu.Anonymous - Pon 27 Lut, 2006 Panie i Panowie co Wy na to....????
http://www.metacafe.com/w...ed_men_anymore/
Ale ze mnie ¶wintuch, co? Loko - Pon 27 Lut, 2006 Straszny z Ciebie swintuch
Najlepsze na filmiku s± wymienne penisy LOL
Panowi rosnie nam nowa konkurencja Dariano - Wto 28 Lut, 2006 Jaka konkurencja lezy wałkon jeden jak worek kartofli ))Loko - Wto 28 Lut, 2006 Ale przynajmniej nie marudzi że kocha samochody albo że musi i¶ć pojezdzic Anonymous - Wto 28 Lut, 2006 http://www.metacafe.com/watch/1271/maestro_music/Michał - Wto 28 Lut, 2006
Hahahahah, teraz to grubo ,pełn± kurw± poszła¶ !!
Dobre dobre. Te panny sa niezle, szczególnie jak jedna mówi do kamery ze lubi w ASS-HOLE.
Wymiękłem Anonymous - Wto 28 Lut, 2006
Dariano napisał/a:
lezy wałkon jeden jak worek kartofli ))
Może i leży jak worek, ale co¶ w sobie ma skoro doprowadza gor±c± blondynke do orgazmu
Kurcze jak bede już stara i garbata chyba zainwestuje w takiego KENa KonradMK - Wto 28 Lut, 2006 jak będę stary to piękne dwudziestki będ± mnie wozić moim astonem Dariano - Wto 28 Lut, 2006
Cebria napisał/a:
Dariano napisał/a:
lezy wałkon jeden jak worek kartofli ))
Może i leży jak worek, ale co¶ w sobie ma skoro doprowadza gor±c± blondynke do orgazmu
E tam moze i ma cos w sobie ale zanim bym przyznal racje to musialbym sprawdzic sie z ta goraca blondynka :PPP