Ostatnio nie nalal, zgasil 2 razy wurca na nawrocie i tyle bylo. Tak to jest jak zamiast jezdzic namawia sie ludzi do bezpiecznej jazdy(bedac przy tym jednym z tych co lubia sie na ulicy poscigac).Anonymous - Śro 06 Gru, 2006
Marek23 napisał/a:
Ostatnio nie nalal, zgasil 2 razy wurca na nawrocie i tyle bylo. Tak to jest jak zamiast jezdzic namawia sie ludzi do bezpiecznej jazdy(bedac przy tym jednym z tych co lubia sie na ulicy poscigac).
Święta prawda Dariano - Śro 06 Gru, 2006
Maciek napisał/a:
64 Maciej Ostoja-Chyżyński Marcin Ślusarczyk Kia Picanto 1
hehehe braciak bedzie pilotowal a mieli jechac subarakiem chyba cos im nie wyszlo strick - Śro 06 Gru, 2006 A czemu braciak za kólkiem nie jedzie? Sprzedał już KIE?BaRtO_206GT - Śro 06 Gru, 2006 63 Grzegorz Bonder Hubert Bonder Mitsubishi Lancer EVO VIII 4
Widze ze Grzesiek po sprzedaniu Ragnotti juz startuje miskiem ktorego kupil z jakies 2 miechy temu, ciekawe co zdazyl zrobic.Dariano - Śro 06 Gru, 2006
strick napisał/a:
A czemu braciak za kólkiem nie jedzie? Sprzedał już KIE?
Tak kiane sprzedal juz z miesiac temu byly plany na barborke ale jak wiadomo plany a rzeczywistosc to dwie rozne sprawy. Mial jechac impreza nawet juz trenowal nka na barborke ale jak to ze sponsorami bywa rozmyslil sie. A teraz picanciakiem i jeszcze z boku hihihiMarek23 - Śro 06 Gru, 2006
BaRtO_206GT napisał/a:
63 Grzegorz Bonder Hubert Bonder Mitsubishi Lancer EVO VIII 4
Widze ze Grzesiek po sprzedaniu Ragnotti juz startuje miskiem ktorego kupil z jakies 2 miechy temu, ciekawe co zdazyl zrobic.
Zastanawiam sie czy mu 4wd bardziej spasi... Bo na krakowskim to mu Chmielewski z pzmotu wysluzona astra wkladal...Bad-i - Pią 08 Gru, 2006 czy ktos z was bedzie na Vipowskiej przy beczce??ps - Pią 08 Gru, 2006 bardzo możliwe, że ja.Bad-i - Pią 08 Gru, 2006 no to w razie czego moze sie jakos spikniemy
ja bede na bank
czy ktos sie jeszcze wybiera ?BaRtO_206GT - Pią 08 Gru, 2006 na 99,9 % ja sie wybieram, ale napewno nie bede na Vip-owskiej trybunie.Jakarti - Pią 08 Gru, 2006 mnie nie bedzie.. musze jechac do chorej babci na imieniny.. a potem wigilia wiec z czegos musze zrezygnowac niestety...106 - Pią 08 Gru, 2006 na 99% tez ja.. jesli bede to na bemowie pierwszym tez... jak ktos bedzie
czekam na jakis tel / sms 697 106 106saxorulez - Pią 08 Gru, 2006 ja będę na bemowie mozliwe to jest bardzo.. dam znać co i jak..
Z Adamantem się polansujemy Bad-i - Pią 08 Gru, 2006 dzisiaj o 15 bede wiedzial ile miejscowek VIP dostane - w razie czego jak bedzie ich kilka to moge oddac w rozsadnej kasie