To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - xenony

dzik - Pią 08 Gru, 2006

Prawda jest taka:
spryskiwacze srednio sobie radza, ja czyszcze sam, spryski sie zapchaly i dobrze, przynajmniej 5l plynu nie schodzi w tydzien.
Samopoziomowanie to tez nie super idealna sprawa, skuteczne reczne bedzie dobre.
Chodzi o wiazke swiatla!!
Jak jest do dupy to zadne spryski ani samopoziomowanie nic nie da.
A najwiekszy klopot jest wlasnie taki ze takie przerobki czesto swieca wszedzie.

Fakt, nowy accord na xsenonach oslepia, a np taki avensis nowy ma tak dobrze zrobione lampy ze stojac przed nim zastanawiam sie czy ma tylko pozycyjne zapalone.

szymlorek - Pią 08 Gru, 2006

piotrek napisał/a:
czesto zdaza sie ze zwykle swiatla tez oslepiaja....

To prawda tyle że zwykłe światła powodują troche mniejsze spustoszenie dla oczu osób nadjeżdżających z przeciwka w nocy. :) Mnie osobiście średnio obchodzi czy ktoś do regulowania świateł używa samopoziomowania, korbki od trabanta czy taśmy klejącej dopuki po minieciu się z nim na drodze nie musze mróżyć oczu bo nic nie widze ;)

A tym którzy oślepiają życze jaknajgorzej i jebitnie wysokich mandatów żeby się nauczyli że druciarstwo nie popłaca..

Loko - Pią 08 Gru, 2006

W nocy na nieoświetlonej drodze to akurat każde auto obojetnie jakie ma światła i tak oślepia i nie ma na to siły.
Dariano - Nie 10 Gru, 2006

A chlopaki sie wycfanili i sprawdzaja samopoziomowanie i nawet zabieraja dowody :)
Anonymous - Nie 10 Gru, 2006

Dariano a mozesz powiedziec w jaki to "fantastyczno magiczny" sposob to spr?
Jeden policjant wlazi do bagara a drugi patrzy czy jak?

Niemy - Nie 10 Gru, 2006

to proste
zawsze jak odpalasz swiatla reflektor musi sie wypoziomowac, co widac

Dariano - Pon 11 Gru, 2006

niemy odpowiedzial na pytanie :564:
206 Gti - Pią 05 Sty, 2007

Zamówiłem xenony takie jak chciałem czyli jak nabradziej niebieski Temperatura koloru to 12000 K

Wiecej wydaje mi sie juz nie potrzebne ....

Całość jest wykonoana Super a instalacja banalenie prosta ... Wystarczy podłączyc + do + i - do - ...

Całósc wygląda tak :

OFF:

ON:

Jak ktoś byłby zainteresowny adres na priv :)

Loko - Pią 05 Sty, 2007

Najbardziej podoba mi się fota tylko z ringami, nbardzo łądnie się to prezentuje, generalnie nie mam pojęcia jak świeci taki xenon, ale na niebiesko wygląda ładnie.
No i pług tez się jak na razie łądnie prezentuje, fela RC-kowa łądne światełka z przodu, nieźle się zapowiada :)

206 Gti - Pią 05 Sty, 2007

Loko napisał/a:
Najbardziej podoba mi się fota tylko z ringami, nbardzo łądnie się to prezentuje, generalnie nie mam pojęcia jak świeci taki xenon, ale na niebiesko wygląda ładnie.
No i pług tez się jak na razie łądnie prezentuje, fela RC-kowa łądne światełka z przodu, nieźle się zapowiada :)

Dam pełny opis w dziale Pimp jak tylko będe mógł .. ale bez Off topu :) ;;;

Xenon swieci DUZO lepiej niz najlepsza zarówka :) Warto ....

strick - Pią 05 Sty, 2007

Zakładaj już swój temat, bo chciałbym tam napisac że ringi wyglądają genialnie :)