SuperSprinta ... Mam pełen dedykowany do 2.0 układ od katalizatora...
Czyli rure środkową z tłumikiem oraz końcowy ...
Efekt jest taki ze auto ma seryjną glośność .. autentycznie ... A czy jest mocniejsze .... hmmm nie wiem bo na mocy jeszcze nie mierzyłem ...
W każdym razie SS to bardzo dobra robota .. mimo ze włoski .. wszystko pasuje idealnie nie trzeba zadej rzezby ...
Jetem ostrozny co do wpadania w zachwyt i deklaracji typu 10 koni wiecej ... ale "Wydaje mi sie" ze jest jakby taki bardziej zywy ...
Producen tna stronie www.supersprint.com deklaruje ze pełen układ z kolektorem i katalizatore daje 150 koni czy 10 koni różnicy a to juz jest coś !!
No nic ... Moje pytanie brzmi jak to jest z katalizatorem ... mam mały przebieg 36.000 watro go wywalić ?? i jak z sonda ?? i jak saxorulezz ogranią to sonde to znczy ze co robi ??
I jak ze spalaniem ...saxorulez - Pią 05 Sty, 2007 Jest to taki mały myk - który zakłada sie na sondę lambda nie chce zdradzać szerokiej gawiedzi co to jest bo idea prosta a swojego know how nie chcę sprzedawać wszystkim. Takze jeśli bedziesz tym zainteresowany to śmiało daj znać na PW.
Co do wywalenia kata - Lenny się pozbył i działa mu wsyzskto pieknie pomimo dwóch sond lambda, a co do dzwięku i wrażeń musi się on wypowiedzieć.