Dariano - Wto 02 Sty, 2007 Niemy przykry incydent ale czubkow wszedzie jest pelno. Wiem jedno reakcja prawidlowa za macanie dziewczyny fanga wryj kto by to nie byl :564:Anonymous - Wto 02 Sty, 2007
Dariano napisał/a:
Wiem jedno reakcja prawidlowa za macanie dziewczyny fanga wryj kto by to nie byl
zgadza sie :564:
Dariano napisał/a:
fanga
czyzby slownictwo z mikolajka? Niemy - Wto 02 Sty, 2007
Dariano napisał/a:
Wiem jedno reakcja prawidlowa za macanie dziewczyny fanga wryj kto by to nie byl
byla to reakcja podswiadoma, czy prawidlowa to nie wiem-majac na uwadze jej skutki
mysle ze jakbym wiedzial ze jest ich kilku to probowalbym to jakos zalagodzic, a ze moja zdolnosc percepcji byla lekko ograniczona to decyzja zapadla szybko Loko - Wto 02 Sty, 2007 No to się pobawiłę¶ w grodzie , ale i tak dobrze ze to stało się ajk wychodziłe¶, przynajmniej impreze miaęł¶ ok Jakarti - Wto 02 Sty, 2007
JIMEK napisał/a:
czyzby slownictwo z mikolajka?
Jimus - nie sadze zeby Darek akurat o tym pomyslal ale dodam, ze sam przeczytalem to arcydzielko bardzo niedawno. jednak kobiety wnosza w nasze zycie cos wiecej niz tylko seks
ps Mikolajek - ksiazka pisana z punktu widzenia malego chlopczyka uczacego sie we francuskiej szkole.Michał - ¦ro 03 Sty, 2007 ja jestem Alcest
U mnie sylwek baaaaaardzo spokojnie. pare kieliszków szampana, pozniej przeszedłem sie na plaze, pogadałem z nachlanymi angolami i wróciłem spać Vlodarsky - ¦ro 03 Sty, 2007 a kto dostał ode mnie i Dzika MMsa ????? bo wysyłali¶my komu się dało.l..saxorulez - ¦ro 03 Sty, 2007 ja..
dziękuje..
chyba próbowałem odpisać..anjas - ¦ro 03 Sty, 2007 Ja też co¶ dostałem, ale mój przedpotopowy telefon nie obsługuje MMS
Ale jak trzeba komu¶ w łeb przyłożyć to jest jak znalazł...
W każdym razie dzięki Jakarti - ¦ro 03 Sty, 2007 ja dostalem!!! wielkie dzieki ***************
i podobnie jak lukasz.. zalozylem, ze podziekuje wszystkim w nowym roku bo jeszcze napisalbym cos dziwnego Dariano - ¦ro 03 Sty, 2007 Ja tez dostalem i dziekuje bardzo :564:pcs - ¦ro 03 Sty, 2007 ja tez dostalem , baaardzo dziekuje!ps - ¦ro 03 Sty, 2007 i ja! :564:strick - ¦ro 03 Sty, 2007 a ja nie Vlodarsky - Czw 04 Sty, 2007 bo cholera nie mieli¶my masy numerów.... ale my¶leli¶my o was