Jaco - Pon 14 Mar, 2011 Ja jak kupowałem do 8 ( ale 8 idzie z dołu ) to mechanior, który kiedyś coś tam klepał z pucharówkami polecił mi oryginały i takie też zakupiłem w ASO ( banda złodziei i oszustów ).
Myślę, że w sprawie świec to bym podpytał szefa serwisu w Vlodarsky Racing
Dziękuje dobranocAnonymous - Pon 14 Mar, 2011 NGK VL20 . Mi palił tylko 17l - po wymianie sondy skromne 10 Vlodarsky - Pon 14 Mar, 2011 oryginał Eyquem (Sagem) jest najlepszym wyjściem. Ostatnio ktoś do mnie przyjechał saxofonem i mówił, że ma nowe NGK i, że vts mu nie jedzie i wymieniałem z powrotem na oryginał. Więc skoro ktoś postronny zauważa takie sprawy to musi coś w tym być.Barejka - Wto 15 Mar, 2011 p106rallye, zmienie sonde i zobacze ja bedzie orychak na wolnych to znacyz ze dalej ci nie tak, przy okazji wykrece swiece i zobacze jaki kolor maja i jak wygladajaRyba - Wto 15 Mar, 2011 Mi Grześ założył NGK Iridium ix, wymieniłem proforma bo przez stare lekko falowały mi obroty na jałowym.
Polecam ten produkt, wydaje mi się że samochód pali ciupkę mniej i obroty nie falują martin.h - Wto 15 Mar, 2011
Barejka napisał/a:
przy okazji wykrece swiece i zobacze jaki kolor maja i jak wygladaja
Ja bez wykręcania wiem, że są czarne jak smoła Michał - Wto 15 Mar, 2011 Barejka - Śro 16 Mar, 2011 martin.h, no i wlasnie o to chodzi ze nie sa czarne tez myslalem ze tak bedzie
o taki zlom wykrecilem koma600 - Śro 16 Mar, 2011 to może sprawdź lepiej tą sondęmartin.h - Śro 16 Mar, 2011 Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że świece sugerują ubogą mieszankę, a samochód pali b.dużo. Aczkolwiek gdzieniegdzie są te świece czarne.Barejka - Śro 16 Mar, 2011 sonda byla upalona/ulamana, ale juz zmieniona i dziala tzn dzialala bo skrzynia tylko chrupnela martin.h - Śro 16 Mar, 2011
Barejka napisał/a:
sonda byla upalona/ulamana, ale juz zmieniona i dziala tzn dzialala bo skrzynia tylko chrupnela
W takim razie coś mi się należy koma600 - Śro 16 Mar, 2011 pomuki heheAnonymous - Śro 16 Mar, 2011 No własnie !fydi - Pon 25 Lip, 2011 Odkopuje kotleta.
Nie chcę zakładać nowego tematu, a problem trochę dotyczy świec
W gniazdach świec mam trochę oleju (w jednych więcej w drugich mniej) i nie wiem skąd się on tam bierze. Spod uszczelki pokrywy zaworów?