czekamy na opisy kolejnych samochodów w dziale "Testy". Na razie "testujemy" swoje fury, ale w przyszłości... kto wie...
Oczywiście jak ktoś chce, żeby test jego samochodu znalazł się na stronie Hothatch.org, a nie czuje się na siłach żeby go napisać to może na jeden dzień zostawić mi samochód a ja zrobię obiektywny test i później go opiszę Anonymous - Wto 09 Sty, 2007 wow jaki czad, nie no gratuluje chłopaki :564:anjas - Wto 09 Sty, 2007 właśnie dostałem akredytację biura prasowego Peugeota i z ich stronki (www.peugeot-prassepro.com) sciągnąłem zdjęcia concept car`a 207 rc, które wrzuciłem do newsa.
W każdym razie jak potrzebujecie jakichś zdjęć peugeota to dajcie znać - mogę ściągnąć, bez żadnego piractwa z ich stronki przeznaczonej dla mediów saxorulez - Wto 09 Sty, 2007 bogato... !!
gratuluje!Jakarti - Wto 09 Sty, 2007
anjas napisał/a:
właśnie dostałem akredytację biura prasowego Peugeota i z ich stronki (www.peugeot-prassepro.com) sciągnąłem zdjęcia concept car`a 207 rc, które wrzuciłem do newsa.
Anjas? czy Ty aby nie chcesz po cichu przejac kontroli nad HH.org?
jestes super. bede sie na Tobie wzorowal. musimy sie czesciej widywac anjas - Wto 09 Sty, 2007
Jakarti napisał/a:
Anjas? czy Ty aby nie chcesz po cichu przejac kontroli nad HH.org?
nie po cichu, tylko głośno i przy świetle jupiterów
A tak poważnie, to widzę potencjał w takim serwisie internetowym. Ale chciałbym żebyśmy go wszyscy rozwijali... Ja pomagam jak umiem Loko - Wto 09 Sty, 2007 Eee ale to nie jest concept car 207 rc, w genewie peugeot wystawił to auto jako koncept rajdówki 207 s2000.
[ Dodano: Wto 09 Sty, 2007 ]
No i zresztą po wprowadzeniu rajdówki nic się nie zmieniło bo ona właśnie dokąłdnie tak wyglada.anjas - Wto 09 Sty, 2007 hehe, to napisz do Peugeota, bo tak te zdjęcia przedstawili na swojej stronie
Znalazłem co prawda w necie kilka zdjęć 207 RC "nie concept", który wygląda inaczej, dużo bardziej cywilnie... Niestety nie mamy żadnych praw do wrzucenia ich na stronę... Loko - Wto 09 Sty, 2007 Przedstawili te zdjęcia z podpisem to jest concept RC? Bo moze być mylace to że ten concept nazywa się RCup, ale to na 100% concept rajdówki, zresztą właśnie tak peugeot mówił przed genewą ze wystawia na niej projekt rajdówki s2000 i tak było to auto przedstawione podczas salonu. Spójrz na jego wnętrze tam jest klatka, miejsce na kaski i zaślepki na desce, czysty sport.anjas - Wto 09 Sty, 2007 No prezentowany jest jako concept RCup... faktycznie, moje niedopatrzenie... Nie doczytałem tego "up" po RC
Dzięki loko za czujność
W każdym razie innych zdjęć nie ma, więc po dopisaniu, że to RCup, zostawię te zdjęcia na stronie... :562: ...a jak tylko będziemy mieć lepsze zdjęcia to je podmienię
[ Dodano: Wto 09 Sty, 2007 ]
OK, ponieważ nie podobał się niektórym kolor tła - gustowny beżyk, to proszę o opinię czy aktualny kolor jest lepszy, czy lepiej pasuje do "identity graficznego" hothatch?
Ewentualnie proszę o KONSTRUKTYWNĄ krytykę - tzn. jaki kolor byłby dobry? Dariano - Wto 09 Sty, 2007 Anjas jestes moim bogiem. Jak mowilem wczesniej chetnie pomoge jesli bede potrafil na poczatek moge wyszyscic ci buty :DDDDLoko - Wto 09 Sty, 2007 Jak dla mnie tonajlepszy byłby biały i to nie tylko w tle, ale też w ramce na środku
Wtedy będzie perfecto anjas - Wto 09 Sty, 2007
Loko napisał/a:
Jak dla mnie tonajlepszy byłby biały i to nie tylko w tle, ale też w ramce na środku
Wtedy będzie perfecto
wrzucałem biały na próbę, ale kontrast był moim zdaniem zbyt duży... Ale możemy jeszcze raz spróbować... Niech się tylko jeszcze kilka osób wypowie o tym co jest teraz (czerwień/bordo?)
Cytat:
Anjas jestes moim bogiem. Jak mowilem wczesniej chetnie pomoge jesli bede potrafil na poczatek moge wyszyscic ci buty
hehehehe zapamiętam strick - Wto 09 Sty, 2007 wg mnie czerwień nie! a blady błękit, taki bardzo jasny?Jakarti - Wto 09 Sty, 2007 kremoweczki byly lepsze niz bordo