Gaydek - masz jajca ze stali. Bałbym sie z taką rozpórką jedzić ...
czemu?
uderz taką rozpórką w studienke albo cos wystającego. Cały dół auta sie pruje, ale widać miętki jestem
Chrzaniu zachaczyłi naszczęście nic sie nie stało.Gaydek - Wto 24 Cze, 2008 Jeżdżę i mam stresa . Nawet nie wiedziałem, że w moim mieście jest tyle kolein .PiTT - Sob 23 Sie, 2008 dobra to pytanie
czy zakładanie rozpórki w bmw e39 ma większy sens?
seryjnie nie było tego, nawet w M5 nie przypominam sobie żeby taki patent stosowali
więc co? to w tym przypadku raczej element stylistyczny niż przekładający się na poprawę właściwości jezdnychsaxorulez - Sob 23 Sie, 2008 a jak ona wygląda?k-mart - Sob 23 Sie, 2008 jesli spina kolumny, zawsze sztywnosci doda. Ale czy jest sens?
Jesli masz zamiar udawac sie bejca na tory, to tak. Jesli nie, lepiej inaczej wydac kase PiTT - Sob 23 Sie, 2008 tak wygląda
http://www.allegro.pl/ite..._aluminium.htmlsaxorulez - Sob 23 Sie, 2008 zgadzam się z K-martem... na ulice nic nei zmieni nie poczujesz jej zbytnio moim zdaniem.
Ja poczułem różnicę po założeniu dopiero przy upalaniu..Michał - Sob 23 Sie, 2008 dokladnie ... chodz do platy, kupimy dwa szampany za to ...Anonymous - Sob 23 Sie, 2008 takiej nie poczujesz... ale moze ladnie wygladac i masz wtedy +1 respektu na stacji jak ci pan plyn uzupelnia nox - Pon 25 Sie, 2008 choć czasami warto przy twardym zawiasie zainwestować dla usztywnienia nadwozia.jarek-malopolska - Wto 04 Maj, 2010 Mam pytanie związane z montażem rozpórki... Co to za "sprzet" zaznaczony w białym kólku na zdjęciu ??
Ewidentnie przeszkadza w montażu rozpórki.. Rozumiem, że można to gdzieś przesunąć.. A jako że to pierwsza moja rozpórka są jakieś wytyczne odnośnie montażu ?Barejka - Śro 05 Maj, 2010 jarek-malopolsk, jesli dobrze widzena tym malym zdjeciu to jest cos tam uderzeniowe odlacza chyba pompe paliwa a moze i cala elektryke przy wypadkujarek-malopolska - Śro 05 Maj, 2010 no takie pierwsze z brzegu z neta.. po nacisnieciu jest troszkę większe.. A czy ktoś montujący rozpórke racelanda napotkał to na swojej drodze, przesuwał gdzieś.. rozpórke można ogarnąc samemu w garazu czy trzeba jechac montować w super/hiper ASO serwisie samochodowym.. ?? W sensie czy się montuję ją na podnośniku, ziemi itd..pytania błache ale wolę się upewnić Anonymous - Śro 05 Maj, 2010 Do montażu koła muszą być podniesione , i to jest jedyny wymógjarek-malopolska - Czw 06 Maj, 2010 DziekuJa