rzeźnik. - Sob 13 Lut, 2010 no ci raczej na czteronapędach z garbami jeździli , ale może nie spamujmy w poważnym temacie .jarek-malopolska - Wto 16 Lut, 2010 Szkoda, że taki zespół jak Renault Elf Polska nie podstawił dwóch Megane Maxi (w końcu Clio Maxi były dwa; dla Doskocza i Harnasia, wcześniej też nie jedno auto jeździło w tym zespole- nie tylko A7 ale nizsze klasy) choć z perspektywy czasu decyzja na pewno bardzo dobra.. Choć Doskocz był na prawdę dobrym driverem (choćby Wisła '96 kiedy ciął się z Celicami Herby i Gryczyńskiego jak równy z równym na sekundy lub Karkonoski tego samego roku, w pełnym deszczu i gdyby nie wcześniejszy wjazd na PKC byłoby zwycięstwo) to jednak z pewnością Janusz był o wiele bardziej rozwojowym zawodnikiem co jak się później okazało w pełni potwierdził...
Straszna szkoda fydi - Sob 12 Lut, 2011 Kurcze szkoda, że tak mało onboardów kuliga jest w internecie. W meganie nie miał kamery(VHS)?qbus - Nie 13 Lut, 2011 Miał ale niestety publikowane były tylko fragmenty.fydi - Nie 13 Lut, 2011 Byłem dzisiaj w Łapanowie i Rzezawie i jak widać ludzie wciąż pamiętają. A na grobie Janusza można przeczytać "Nie umiera ten kto trwa w pamięci żywych"CHRZANEK - Nie 13 Lut, 2011 Szkoda Kuliga...
Ot taka fotka z 1997r
[img]<script src='http://img253.imageshack.us/shareable/?i=kulig1.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>[/img]qbus - Nie 13 Lut, 2011 My też byliśmy przed południe, zapaliliśmy znicz. Postaliśmy chwilę w ciszy (dla mnie to jest zawsze chwila w której myślę co by było gdyby), w międzyczasie przewinęło się parę osób.
106 - Nie 13 Lut, 2011 ehhh Dariano - Pon 14 Lut, 2011
Radek jaki szczypiorek martin.h - Pon 14 Lut, 2011 Szczypiorek jak szczypiorek, ale jaka peruka CHRZANEK - Pon 14 Lut, 2011
Dariano napisał/a:
Radek jaki szczypiorek
martin.h napisał/a:
Szczypiorek jak szczypiorek, ale jaka peruka
Ciężko się Wam oddycha prostym nosem ???fydi - Pon 13 Lut, 2012
To był pierwszy rajd na jakim byłem i pierwsza załoga jaką widziałem szkoda, że się tak skończył nieszczęśliwie