PS Czy speed i mirco to to samo ??? Bo mnie interesuje mirco RC.FreeMan - Pon 22 Paź, 2007 1) kubas - Bydgoszcz 1 szt ??
2) wasq - łódź 1 szt
3) saxorulez 2 szt
4) chrzanek - 2szt - na gwiazdkę
5) FreeMan - 2 sztuki na gwiazdkę (tylko musze sie poprzymierzac)Anonymous - Pon 22 Paź, 2007 Micro to chyba dawny speed 3 - ale nie jestem pewnie (ja mialem Micro w Aksie)Loko - Pon 22 Paź, 2007 Nie Micro tylko Mirco, tak sie teraz nazywa cała firma zamiast nazwy speed, a rodzaje foteli są tutaj:
http://www.fotele-speed.p...a=artykul&id=11CHRZANEK - Pon 22 Paź, 2007 Ładnie wyglądają ale ceny od początku tego tematu nieźle poszly w górę.
Ja za 2 fotele moge wylozyć max 700pln.
Więc RC sobie moge odpuścić
Ile mozna dostać rabatu gdybysmy brali razem ok 10 foteli (fotelów)kubas - Pon 22 Paź, 2007 z tego co sie orientuje to ostatni jak byl zakup grupowy to za speeda dwa bylo 339 zl. Ja takiego chce jednego. Tez na gwiazdke
nice.. ja sobie cos fajnego wymyśle dzik - Pon 22 Paź, 2007 1) kubas - Bydgoszcz 1 szt ??
2) wasq - łódź 1 szt
3) saxorulez 2 szt
4) chrzanek - 2szt - na gwiazdkę
5) FreeMan - 2 sztuki na gwiazdkę (tylko musze sie poprzymierzac)
6) Dzik 2 sztuki, na gwiazdke tez chetnie206 Gti - Pon 22 Paź, 2007 Fajne te fotele wyglądaja Solidnie ...Loko - Pon 22 Paź, 2007 Nom foteliki jak na ta kase są naprawde solidne, jeżdze juz w swoim jakieś 8 miesiecy i nic się nie poprzecierało materiał nadal ok.
W aucie stricte do upalania polecam do tego 5 punktowe pasy z trzymaniem jajek, bo jak sie ostro hamuje to jajka sie wyciągają qbus - Pon 22 Paź, 2007
Cytat:
W aucie stricte do upalania polecam do tego 5 punktowe pasy z trzymaniem jajek, bo jak sie ostro hamuje to jajka sie wyciągają
w zyciu nie zaloze sobie 5 pkt pasow... chocby nie wiem jak kto i kiedy mnie namawial, kiedys mialem okazje podrozowac sc z takim pasami i baaardzo mocno sobie poobcieralem pachwiny.
w sumie bylbym chetny na taki fotel... ale musialbym sie najpierw w nim przymierzyc.Loko - Pon 22 Paź, 2007 Hmm no nie pomyslalem o tym, ale 4 punkty tez maja minusy bo przez brak 5 pasa nie ma ich co ciągnac w dól i sie za wysoko podciagaja, w zwiazku z czym troche brakuje trzymanai na dole na hamowaniach.
No ale w porównaniu do seryjnego fotela i pasów i tak jest przepaść w jakosci prowadzenia
No a co do przymierzenia to jak najbardziej się oferuje, do speeda 2 mozesz sie przymierzyc u mnie w aucie.