To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Syndrom spokojnej jazdy

Anonymous - Pon 09 Kwi, 2007

na wistrostradzie widzialem karambol 8 konkretnie rozbiych aut w jednym przed gdanskim
szymlorek - Czw 12 Kwi, 2007

Syndrom spokojnej jazdy opuścił mnie dzisiaj rano i chyba tylko dobry humor policjanta lub moja przerażona mina uratowała mnie przed mandatem :D Tylko popatrzył z lizakiem w ręce- nie zdecydował się zatrzymać mimo że odczyt prędkości miał na bank i na bank było szybciej niż można ;) Lekcja na dziś - Policjant też człowiek :)

Uff aż mi się ciepło zrobiło ;)

OSKAR - Czw 12 Kwi, 2007

Lekcja na dziś - Policjant też człowiek :)

Dokladnie tak.
dzisiaj lecialem katowicką i nie jechalem za wolno i jeszcze na halogenach(zapomniałem wyłączyc;-))no i zobaczylem panów z suszarką i zaczynam chamowac.kiedy ich mijalem tylko sie usmiechnął i wskazal na halogeny i to wszystko.normalnie aż odwzajemniłem uśmiech.

KonradMK - Czw 12 Kwi, 2007

zaraz zaczniecie opowiadać jak to kochacie władzę i co ona dla was w życiu zrobiła. bleee
OSKAR - Czw 12 Kwi, 2007

KonradMK napisał/a:
zaraz zaczniecie opowiadać jak to kochacie władzę i co ona dla was w życiu zrobiła. bleee

no bez przesamy.ale czasem mozna o nich dobre slowo powiedziec.przeciez chyba kazdy kiedys skozystal z ich ludzkich cech??

Niemy - Czw 12 Kwi, 2007

OSKAR napisał/a:
przeciez chyba kazdy kiedys skozystal z ich ludzkich cech

czy branie w lape to ludzka cecha?
innych pozytywnych nie odnotowalem...

OSKAR - Czw 12 Kwi, 2007

no nie o to mi chodzi.mnie na przyklad kilka razy puscili wolno i tylko upomnienie.a powiem szczerze,ze napewno nalezal mi sie mandat.
szymlorek - Czw 12 Kwi, 2007

Jakbyśmy nie żyli w państwie gdzie każdy daje im w łape to by nie brali. Sami ich do tego przyzwyczailiśmy i teraz na tym cierpimy.

Dziwi mnie że nawet tu na forum bądź co bądź wybijającym się poziomem i kulturą in plus jedynym poprawnym politycznie stwierdzeniem jest jak widać hwdp

M - Czw 12 Kwi, 2007

Policjant to czlowiek, sa rozni...
z jednym sie dogadasz na zasadzie nawet pouczenia, drugi zjebie Cie jak bura suke bo ma taki humor...

KonradMK - Czw 12 Kwi, 2007

szymlorek napisał/a:
Dziwi mnie że nawet tu na forum bądź co bądź wybijającym się poziomem i kulturą in plus jedynym poprawnym politycznie stwierdzeniem jest jak widać hwdp

gdzie to wyczytałeś na tym forum?

OSKAR - Czw 12 Kwi, 2007

szymlorek napisał/a:
jedynym poprawnym politycznie stwierdzeniem jest jak widać hwdp

chwdp:)