To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Buty

Marek23 - Czw 26 Kwi, 2007

KonradMK napisał/a:
rzeźba jest dla gejów hehe

Co? A ja stary nietoleruję koksów... Wyzywam Cie w takim razie na pojedynek, siłujemy się na rękę, jako jeden z gejów juz ja Ci pokażę :D

KonradMK - Czw 26 Kwi, 2007

hehehe spoko czoko, czemu nie. a tak zapytam nieśmiało - ile bierzesz na klatę? :D
Anonymous - Czw 26 Kwi, 2007

Fajny temat o...butach :>

[ Dodano: Czw 26 Kwi, 2007 ]
kaczogrodzkie - ostatnio bardzo na czasie :)
http://www.allegro.pl/ite...co_r_24_25.html

KonradMK napisał/a:
hehehe spoko czoko, czemu nie. a tak zapytam nieśmiało - ile bierzesz na klatę? :D

Malutko ziom, bo pod tym katem wogóle nie ćwiczę, ale myślę, że koło 90 kg przy wadze ponizej 75kg. Ale na łape chętnie się z Tobą wezmę, to jest inny rodzaj siły, cos jak z podciąganiem,itd. Zbadamy. Wogóle trzeba założyc temat o siłce, gdzie każdy będzie się zwiarzał, jak ćwiczy, na co i z jakimi dopalaczami.

Niemy - Czw 26 Kwi, 2007

Marek23 napisał/a:
ale myślę, że koło 90 kg przy wadze ponizej 75kg

no to duuzo ziom!

Marek23 napisał/a:
Ale na łape chętnie się z Tobą wezmę, to jest inny rodzaj siły, cos jak z podciąganiem,itd

no niebardzo tak jest, podciaganie to jest w stosunku do masy wlsnej, a jak jedziesz z kims na reke to walczysz z jego sila
wazne sa tu miesnie przedramienia i barku

Marek23 napisał/a:
Wogóle trzeba założyc temat o siłce, gdzie każdy będzie się zwiarzał, jak ćwiczy, na co i z jakimi dopalaczami

moznaby

Ale w walce na "łapę" najważniejsza jest technika... Nie jestem super silny, ale już niejednego większego od siebie położyłem. A przegrywam sromotnie z kumplem który jeździ na crosie i pływa na windsurfingu, prawie mi rękę złamał, a nigdy nie chodzi na siłke.

PS. Te 90 kg to już po maxie, znam zioma co waży 75 a bierze 150. Ale to na dopalaczach, idiota.

Niemy - Czw 26 Kwi, 2007

Marek23 napisał/a:
przegrywam sromotnie z kumplem który jeździ na crosie i pływa na windsurfingu

tak jak napisalem-przy tych spotrach ma wytrenowane przedramie

Marek23 napisał/a:
znam zioma co waży 75 a bierze 150. Ale to na dopalaczach, idiota.

znam wielu takich idiotow
rozmawialem kiedys z gosciem co w wieku dwudziestu paru lat mial zawal na silce przez takie "dopalacze"

mój znajomy z siłki 18 lat bierze na klatę 150 bez dopalaczy ale od mikrusa siłę robi :)
saxorulez - Czw 26 Kwi, 2007

ja chyba bym podniósł 90.. chyba..
a ważę 82-84

to ja się nie popiszę bo dotychczasowy rekord to 110kg 2x ale ważę 96. Trenuję od roku dokładnie
Niemy - Czw 26 Kwi, 2007

oj Kondziu przy tej masie to powinienes 120 targac, ale fakt ze staz krutki, a systematyczny? plany treningowe, dieta, odzywki czy tak sobie?

ja waze podobnie jak Lukasz 82-84 i max byla stowka, na serie 3-4x80 ale juz dawno, ostatnio nie probowalem i nie cwiczylem
wogole nigdy nie szedlam pod katem max sily

trzeba jednak wydzielic

saxorulez - Czw 26 Kwi, 2007

100 też keidyś* podniosłem..

* czytaj 3 lata temu po 2 latach treningów.

żadnego planu, trochę kreatyny jadłem ale za dużo mnie to kosztowało wagi... chodziłem 3x w tyg przez 10 mies i udało się - od 50 kg do 110 :) teraz odpoczywam bo ostro mi siła poleciała niestety. Od maja chcę zacząć znowu bo do wakacji miało być 120 a w wigilię 140 no ale to będzie baaaardzo trudne i wiadomo że bez xpanderów itp się nie uda
Niemy - Czw 26 Kwi, 2007

KonradMK napisał/a:
będzie baaaardzo trudne i wiadomo że bez xpanderów itp się nie uda

xpand, to gowno jakich malo mialem "energized" i ciagle musialem sie powstrzymywac zeby tego nie zwymiotowac-meczarnia na max

ale sa lepsze staki kreatynowe- hypershock i aftershock czy jakos tak

Dariano - Czw 26 Kwi, 2007

Waze 80kg i nigdy nie wyciskalem nic na klate na silownie tez nie chodzilem ciekawe ile bym pykna z 70-80kg??