HydePark - NIekończące sie pomysły aporpos auta na zime
qbus - Śro 16 Maj, 2007 ax'y gt mialy od 75 do 85 KM, ax'y gti (czyli ph2, wtrysk i ocynkowana blacha:) ) od 90 do 100 a najwiekszym kozakiem byl ax sport na podwojnym gazniku, silnik jak w 205 rallye 1.3 mam ziomka ktory goni takim w ppzm, w sumie szukalem dlugo takiego autka ale ten wlasnie znajomek mi powiedzial zebym bral wlasnie puga skoro nie moge tego znalezc. (aa moj pug ma taki motor jak w ax'gti wlasnie)
p.s. ax ma mniejsza mase 106 xsi krotsza skrzynie.Anonymous - Śro 16 Maj, 2007 Tabelka z danymi ax'ow z silnikami 1.3 i 1.4. nox - Śro 16 Maj, 2007 tu masz na podwojnych gaźniczkach jakiś czas temu same takie gaxniki w dobrym stanie sprzedałem za 650zł
http://www.allegro.pl/ite...awny_tanio.htmlnox - Śro 16 Maj, 2007 tak przy okazii co lepsze taki ax czy 106 xsi ??qbus - Śro 16 Maj, 2007 hmm... ax sport na gaznikach ma bodajze (na okraglo) ponuzej 1300 ccm pojemnosc wiec w kjsach goni w klasie z sc/cc/swiftem gti itp a 106 xsi ma takie silniczek jak ax gti wiec 1361 ccm czyli klasa do 1600 ccm. skrzynia w xsi ma przelozenie 14x60 w ax'ie jest dluzsza(nie wiem dokladnie jaka wiem ze Filip Geca ktory goni w ppzm ax sportem chcial skrzynie ode mnie bo mowil ze lepsza), zaleta ax'a jest masa.
najlepszym wyborem bylby jednak:
p.s. takie xsi jak i ax ma homologacje w a5/n1 wiec w normalnych rajdach w tej samej klasie
p.s.2. w francji wygrywaja citroeny zarowno axy nad xsi jak i vtsy nad s16/rallye
p.s.3. 106 rallye 1300 to inna liga Marek23 - Czw 17 Maj, 2007 Mój znajomy miał Ax gti, dłubanego dość grubo, dchudzonego,itd... Na rally sprintach lał wszystko i wszystkich. Masakra, jaram się.Loko - Czw 17 Maj, 2007 Jeśli sie nie myle, to on leje wszystko i wszystkich na sprintach niezależnie od tego do czego wsiądzie qbus - Czw 17 Maj, 2007 czyli wiem o kim mowa saxorulez - Czw 17 Maj, 2007 Eh.. chłopaki dzieki za komplementy..
już AX'em nie jeżdzę ale dobrze go wspominam..
lało sie wszystkich.. lałoKonradMK - Czw 17 Maj, 2007
saxorulez napisał/a:
Eh.. chłopaki dzieki za komplementy..
już AX'em nie jeżdzę jako Konrada pilot ale dobrze go wspominam..
no pamiętam, gała po każdym oesie to były czasy saxorulez - Czw 17 Maj, 2007
KonradMK napisał/a:
no pamiętam, gała po każdym oesie to były czasy
najgorzej jak Ci się pomyliło i chapałeś gałkę od skrzyni biegów zamiast mojego pysiora. Ale też to miło wspominam..KonradMK - Czw 17 Maj, 2007
saxorulez napisał/a:
KonradMK napisał/a:
no pamiętam, gała po każdym oesie to były czasy
najgorzej jak mi się pomyliło i chapałem gałkę od skrzyni biegów zamiast twojego pysiora. Ale też to miło wspominam..
dokładnie. ubaw był po pachy
Bardzo lubiłeś mi ssać saxorulez..
masz strasznie małą pytę, ale pojemne usta, jak mi brałeś do buzi byłem w niebie.
Jesteś gejuchem i kochasz to robić z chłopcami, nie wstydź się tego!!!!!anjas - Czw 17 Maj, 2007
KonradMK napisał/a:
dokładnie. ubaw był po pachy
Bardzo lubiłem Ci ssać saxorulez..
masz strasznie wielka pytę, a jak brałeś mnie od tyłu byłem w niebie.
Jestem gejuchem i kocham to robić z chłopcami!!!!!
Ostatnio zmieniony przez saxorulez Dzisiaj 10:20, w całości zmieniany 3 razy
bueeeeehehehehehe hehehe hehehehheehhehehehehehhehehehehheeeee!KonradMK - Czw 17 Maj, 2007 "Ostatnio zmieniony przez saxorulez Dzisiaj 10:20, w całości zmieniany 3 razy " tiaaaa ale tego już nie umiesz zmienić kutafonie jeden CHRZANEK - Czw 17 Maj, 2007 nie można za dlugo jechac na ssaniu