To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - refleksja po przegladzie 30tys w yts

Vlodarsky - Pon 21 Maj, 2007

anjas napisał/a:
Jak sie tak poslucha Vlodzia to az sie chce miec cytryne, zeby miec pewnosc, ze w czasie przegladow samochod jest w dobrych rekach... Tak trzymaj Vlodi!!!

Ja też jestem tylko człowiekiem i pracuje z tylko ludźmi i każdy czasem popełnia błędy ale trzeba stosować metodę Gebelsa "ufać, ale kontrolować :) "

A Cytryny są awaryjne jak każde inne samochody i serwisy też są lepsze i gorsze. Gdybym był klientem potencjalnym to wybrałbym taki serwis jak mój z jednego tylko względu... nie jest to fabryka i do wszystkich podchodzi się inaczej. Jedni potrzebują pogadać a inni się śpieszą... jedni mówią ma być dobrze i koszty nieważne a inni chcą tanio i wtedy kombinujemy co możemy zrobić żeby było taniej a żeby być zgodnymi z normą... to jest ciężki orzech do zgryzienia bo nie każdemu da się dogodzić. Zdarzało się, że ja czy inny pracownik ponosiliśmy koszty bo chcieliśmy dobrze a klient się wypiął... ale zajebiście lubie tą pracę :)

anjas - Pon 21 Maj, 2007

mikson napisał/a:
bede robil teraz wlochy ,, powiem ze anjas mnie przyslal

nie kojarza mnie... za kazdym razem sa zaskoczeni, ze TS przyjechal :D ... powaznie!

szczegolnie jeden bardzo mily koles z serwisu...

ło ten ;)

szymlorek - Pon 21 Maj, 2007

Chłopaki zdjęcia fajnych dup były ok, ale facetów to może jednak wklejacie sobie tylko na klubowym :D
M - Pon 21 Maj, 2007

mikson napisał/a:
sam bym zlal ten olej, znaczy sciagnal strzykawka i rurka :) tylko czy w aptece mozna taki zestaw kupic :) heheheh

bede robil teraz wlochy ,, powiem ze anjas mnie przyslal :)

KUp taka gruszkę do glutów dla dzieci :D
Ale tylko taką jak aso poleca :D :D

Anonymous - Pon 21 Maj, 2007

em jestes dzis taki zabawny he he he doprawdy :)
M - Pon 21 Maj, 2007

:D :D:D:D
Vlodarsky - Wto 22 Maj, 2007

byłem wczoraj w Toyota Wiśniewski po części. Gość który sprzedaje części nie ma pojęcia o budowie samochodu. Jest niemiły i pyskuje... Nie spotkałem się z takim chamstwem nawet w Fiacie... dużych obrotów pewnie tej firmie nie robi
Anonymous - Śro 23 Maj, 2007

dokladnie tak jak mowisz , to ludzie tworza zaspol i wizerunek firmy :)

i mam male pytanie

czy olej mozna sciagnac strzykawka i taka cienka rurka sanda z apteki powaznie sie pytam,
nie mam sily i czasu zebu tracic na baranow zeby tam mi to zrobili,

operacja generalnie jest prosta, wklada sie to w rure po bagnecie ?

Loko - Śro 23 Maj, 2007

No generalnie nie ma wielkiej filozofii, tylko żeby odpompować pól litra to trzeba sie troche namęczyć, albo jakaż duża strzykawe kupić :D No i pamietaj zeby silnik był zimny zeby werzyk sie nie stopił.
anjas - Śro 23 Maj, 2007

i musisz dobrze zassać :D
Anonymous - Śro 23 Maj, 2007

bedzie na zimnym oleju :) tnx
Anonymous - Sob 26 Maj, 2007

wiec napopowalem sie strzykawka 20 ale odlalem z 300ml oleju, olej ciemny juz ale nie czarny ,ale to chyba normalne, jak sie nie plucze silnika

koszt patentu strzykawka 35gr rurka termokurcz 1,20pln razem 1,55pln i czas 15 pompowanie 20 kupowanie

bez laski serwisu wola :)

Vlodarsky - Pon 28 Maj, 2007

mikson napisał/a:
bez laski serwisu wola

najlepiej używać swojej laski

gaugan - Pon 28 Maj, 2007

Vlodziu, wyobraz sobie, ze regulacja swiatel dzisiaj rano zadziala :564:

cos tam qrwa chyba nie kontaktuje, czasami dziala czasami nie

jeszcze kiedys musze do Ciebie podjechac, pamietasz, ze cos tam dzwonilo? teraz tez tego nie slysze, ale trzebaby to zrobic przed koncem gwarancji

sorry za OT ekipa

pozdro

Vlodarsky - Pon 28 Maj, 2007

dzwoni kolektor wydechowy prawdopodobnie :) bo jakoś to nasłuchiwałem ostatnio.