To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - apple iphone

Anonymous - Czw 10 Lip, 2008

ja tez. musze spylic mojego S-Phona i przytulic to cacuszko
mi - Czw 10 Lip, 2008

najgorsze jest to, że i ja łapię lekkiego napała.
DeeS - Czw 10 Lip, 2008

Ja aktualnie uzytkuje LG Prade i musze powiedziec ze calkiem niezly telefonik , bardzo ladny

http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1107

saxorulez - Czw 10 Lip, 2008

ja mam LG KS20 (odpowiednik prady tylko bez napisau PRADA i w bardziej męskiej wersji)

I jest do duuupy...

Podejrzewam ze tak jak Iphone którego ma mój szef i rozgląda się za czymś normalnym

Rudello - Czw 10 Lip, 2008

no mms -> no sex
strick - Czw 10 Lip, 2008

Rudello napisał/a:
no mms -> no sex

Kumpel normalnie do mnie wysyła i otrzymuje mms'y :)

Rudello - Czw 10 Lip, 2008

oooo a moje dziewczyny nie maja :)

Moze poprostu trzeba cos dograc :)
Jak pojawi sie na gg to sie dowiem :)

iphone3g wchodzi do stanow albo jutro albo dzisiaj.

bawilem sie i klawiatura jest ciagle jego najwiekszym minusem. niby taka pierdola ale strasnzie frustruje i psuje wszystko. patent mam taki ze niby cos sie da trafic malym palcem ale wolno i uwaznie.
pisanie smsow jadac autem trzeba wykreslic ze swojego repertuaru imponujacych zagran 007.

jest rzeczywiscie szybszy, aparat nie jest nieporozumieniem, generalnie widac ze poprawili.

w stanach kosztuje $199 ale mozna go kupic tylko i wylacznie do sieci at&t razem z kontraktem na dwa lata. Takze nawet jak sie komus uda zdjac simloka bez konsekwencji to trzeba im placic przez dwa lata.

chcialem tu kupic sobie ale tego nie zrobie
bo...
nieczuje ze rymuje

to bylem ja, twoja stara

:zlowrogirehot:

k-mart - Czw 10 Lip, 2008

Czyli nie warto, wiec nie kupie :D
Dzieki za info!

tzn ja np sie jeszcze zastanowie ale jak kupie to w PL bedzie za chyba ze 3 miesiace... zabawka jest ciagle super i ciagle mistrz.

aha, kolejny minus.
do internetu jest safari. a ja np safari na maku nie uzywam, to troche lepszy internet explorer ale ciagle firefox jest lepszy. Za to na iphonie ffoxa nie zainstalujesz a jego safari nie czyta flasha. Wchodzisz na hh.org i nie mozna zmienic strony w temacie. chyba ze ktos ci wysle linka. nie ma tego rozwijanego menu od numeru wielostronowych tematow.
no ale ciagle jest normalny net i ogladanie stron i zoom in i out jest ciagle zajebisty, zdjecia filmu you tube... nie wiem poprostu czy jest lepszy telefon na rynku a jeszcze bardzo wiele wad poprawili. tamten stary np co chwile sie zastanawial, ten ma o wiele szybszy procesor.

A co do klawy, Jim przyzyczaisz sie szybko, ja po kilku razach naprawde szybko pisałem :) Naprawde to kwestia przyzwyczajenia, wg mnie szybcien napiszesz na Iphonie niz na normalnym telu sms'a :)
dzik - Pią 11 Lip, 2008

strick napisał/a:
A co do klawy, Jim przyzyczaisz sie szybko, ja po kilku razach naprawde szybko pisałem :) Naprawde to kwestia przyzwyczajenia, wg mnie szybcien napiszesz na Iphonie niz na normalnym telu sms'a :)

Hehe, szczegolnie jak ktos uzywa sprawnie t9 :)

Poczekajmy i zobaczymy czy bedzie hackowalny, mysle ze apple przemyslal ten problem powaznie bo dla niego to byla spora strata (brak % od polaczen z at&t itd).

The Mc - Pią 11 Lip, 2008

z hackowaniem moze byc wiekszy problem bo podobno iphone niebedzie juz aktywowany przez iTunes tylko w salonie u sprzedawcy
strick - Pią 11 Lip, 2008

To purchase and activate iPhone 3G, you need the following:

• Credit card
• Social security number
• Valid government-issued photo ID
• Current wireless account number and password or PIN (if you’re new to AT&T)

Takie cos gdzies znalazłem :)