dodajmy, drobne części Jakarti - Czw 14 Cze, 2007 wcale nie. nie raz mi sie zdarzalo, ze na fakturze np przy wymianie przegubu na 6 czy 7 pozycji tylko jedna byla od Fiata.. reszta to alfa i lancianox - Czw 14 Cze, 2007 mi jak tak do może pomyśl o 206 Hdi 1.4 albo 2.0 ewntualnie jakas benzynka.
Fajne autko , fajnie się prowadzi twojej powinno się spodobać no i super by wyglądał razem z 205 mi - Czw 14 Cze, 2007 206 mi się nie podoba, sw - owszem, też oglądam; hdi sobie nie poradzi z paliwkiem...nox - Czw 14 Cze, 2007 stare HDi 2.0 90 Ps (słyszałem ze daje rade z kiepaśnym paliwem) Mi ty mi poprostu niepasujesz to rodzinnego auta jak miniwany SW itp kompakt to jest max mi - Czw 14 Cze, 2007 że co, mam małego siusiaka to muszę mieć mały samochód? Fak ju! nox - Czw 14 Cze, 2007 hehe zią fajnie wymiatasz sc szczegolnie na pokazówce pod scc i jakość tak w mini vanie czy innym takim to nie to ja się na to nie godze a co do siusiaka to z wiekiem rośnie pcs - Czw 14 Cze, 2007 jak to ma jezdzic na beleczym to tylko jedna nowatorska firma robila w ostatnich latach takiego diesla: VW 1.9 SDI, niestety dostepne budy nie imponuja oryginalnoscia - ibiza lub skoda fabia. Tu nawet fajna sztuka spelniajaca twoje kryteria (nei wiem czy aktualne ogloszenie):
http://www.streetracing.p...highlight=fabiaMichał - Czw 14 Cze, 2007 jeszcze były polówki w sdinox - Czw 14 Cze, 2007 golfy 3 i 4 były SDI i nawet aktualny v jest w sdiCHRZANEK - Czw 14 Cze, 2007 oraz Lupo/Arosa - ale to juz klasa micro mi - Pon 18 Cze, 2007 no to ja pojadę grubo - może bym kupił takie coś:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2713320
cechy szczególne:
- 11,5/10,2 0-100
- niewyobrażalna kiepaśność
- gigantyczny wybór świeżych egzemplarzy, w zajebistym stanie
- karykaturalnie prosta konstrukcja - naprawiałbym za grosze (więcej by na puga zostawało )
- w sumie składa się toto ze starych części renaultowskich - powinno być trwałe i tanie w użyciu
straszna siara by była?M - Pon 18 Cze, 2007 Ladny. Tzn przyzwoity.saxorulez - Pon 18 Cze, 2007 Fajny.. a mozę doozbieraj i kup MPV
a tak serio nie wolałnyś za tą kasę prawdziwego samochodu - czytaj. HondyMisiek_lbn - Pon 18 Cze, 2007 jezdzilem loganem, owszem czuc tanizne w niektorych miejscach, ale ogólnie masz prawie nowy samochód... silniki reno... ja nie mial bym nic przeciwko :564: