To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [f] tHE SIMPSONS MOVIE

Bad-i - Śro 05 Wrz, 2007

on juz mi :562:
KonradMK - Śro 05 Wrz, 2007

zapodaje tofu prosto z węża? :D
Bad-i - Śro 05 Wrz, 2007

po seczuańsku ;)
Anonymous - Śro 05 Wrz, 2007

zamknac ryje!

o filmie prosze.

:562:

Bad-i - Czw 06 Wrz, 2007

JIMEK napisał/a:
zamknac ryje!

o filmie prosze.

:562:

poszedlem ostatnio na the Simpsons i bylo ok ale nie zachwycil mnie tak jak jedzonko ktore sobie wzialem na wynos do kina. Tym razem wzialem sobie nici na bambusie z Hong Kong Housu :D

Anonymous - Śro 28 Sty, 2009

-----------------------

wlasnie ogladam na dvd.

g e n i a l n e !!

nie wiem ile by szukac bardziej dopracowanej komedii. niesamowite az czasami sie nienadarza.

ja pierdole ten film to ukoronowanie wszystkich simpsonow, nie tak jak bylo z southparkiem tylko dluzszy odcinek. Powiem wiecej. Zaden odcinek nie jest tak naladowany jak tutaj kazde dziesiec minut.
ode mnie ponownie 10/10 a rzadko mi sie zdarza za drugim razem tez miec swieze odczucia

M - Pią 30 Sty, 2009

Jim ale przyznaj zeby film dobrze odebrac - trzeba być fanem Simpsonów od dawien dawna i rozumieć filozofie serialu. Ja go swietnie obejrzalem wlasnie dlatego :)
qbus - Pią 30 Sty, 2009

Nie no jesli ktos nie zna nie toleruje Simpsonowatego poczucia humoru to filmu tez nie zrozumie i sceny nie beda go bawic. Taki juz urok tych kreskówek.

p.s. ostatnio wyszło pare pełnometrazowych filmów "Futurama" też są niezłe :)

Anonymous - Pią 30 Sty, 2009

eM napisał/a:
Jim ale przyznaj zeby film dobrze odebrac - trzeba być fanem Simpsonów od dawien dawna i rozumieć filozofie serialu. Ja go swietnie obejrzalem wlasnie dlatego :)
nie przyznam. uwazam to natomiast za jego najwieksza sile. moze go obejrzec KAZDY. tyle obserwacji ostatnich wydarzen i nawiazan.
W przeciwienstwie do fimu southparku.
fani simpsonow poprostu sie zsikaja, ale ten film bedzie dzialal dla kazdego.
jedyne co trzeba znac to piosenke i idiom 'between a rock and a hard place' zeby skumac to: