myślałam że znajde tu coś fajnego
zdjecia k-marta genialne
wszędzie jest fajnie gdzie Ty jesteś MiśAnonymous - Czw 16 Sie, 2007
Vlodarsky napisał/a:
Kasia napisał/a:
myślałam że znajde tu coś fajnego
zdjecia k-marta genialne
wszędzie jest fajnie gdzie Ty jesteś Miś
Przepraszamy i wracamy na dobry tor :559:Anonymous - Czw 16 Sie, 2007 może nie misie ale ładne widoczki, krajobrazy tak gołe baby pomijam Anonymous - Czw 16 Sie, 2007
Kasia napisał/a:
misie
ale to WY Vlodarsky - Czw 16 Sie, 2007 Kasia i Marek Niemy - Pią 17 Sie, 2007 dobry
wybralem taki, ladny widok
Vlodarsky - Pią 17 Sie, 2007 i to jest poranek Dzień doberekAnonymous - Sob 18 Sie, 2007 Elafonisi KRETA - rózowe piaski - jest zajebiście - polecam
Anonymous - Pon 20 Sie, 2007 zycze wszystkim takiego poranka na tych leżaczkach
Anonymous - Pon 20 Sie, 2007 o tak. żyć nie umierać...może w przyszłym roku :566: Vlodarsky - Pon 20 Sie, 2007 Dzień piękny wszystkim chłodno w pracy wkońcu Bad-i - Czw 23 Sie, 2007 dla tych co juz po wakacjach (a najbardziej pewnie dla 5kowców)
k-mart - Czw 23 Sie, 2007
Bad-i napisał/a:
(a najbardziej pewnie dla 5kowców)
widzialem 3 lata temu na spocie euro-spocie Renault-Alpine, ktory akurat zostal zoorganizowany 5km ode mnie
Po prostu mistrz, wyglada jak prawdziwa b-grupa z fabryki alpine. Byla jeszcze jedna w barwach zolto-czarnych.
Bad-i, nie interesuje Cie taka maxi??? Widze Cie w tym Bad-i - Czw 23 Sie, 2007 ja siebie widze we wszystich rajdowych samochodach - ale skad na to $ wziac?k-mart - Czw 23 Sie, 2007 sprzedasz lage + paska, i juz jedziesz do pracy w maxi