Kulturka - [f] Grindhouse by Tarantino & Rodriguez
Anonymous - Pon 13 Sie, 2007
Michał napisał/a:
Czekam na LOGICZNĄ odpowiedz
:
Michał napisał/a:
nie lubie czegos co jest z zasady fajne, co jest sygnowane czyms to tez musi być fajne. A taki jest ten film.
hmm... jak zaczac.... nie wiem jak bardzo roznily sie filmy ktore widzielismy... ale zanim cos powiem nielogicznego polecam ostani post drugiej strony... :059: :586:Michał - Pon 13 Sie, 2007 Napisałeś o planet terror a nie o deathproof.
Nie kumam klimatu tarantino - panny siedzą i gadają o rżnięciu kolesi ... bez sens ...Marek23 - Pon 13 Sie, 2007
Cytat:
Nie kumam klimatu tarantino - panny siedzą i gadają o rżnięciu kolesi ... bez sens ...
A w Pulp Fiction jak była gadka, że ćwierćfunciak w europie nazywa się royale? Ten dialog jak dla mnie jest kultowy. Tarantini zawsze się bawił w takie rozmowy i mi to pasuje.Michał - Pon 13 Sie, 2007 wlasnie wlasnie.
Zależy kto co lubi .M - Pon 13 Sie, 2007 I fajnie ze są różne opinie, w konciu to dział kulturka a nie "Wszyscy kochamy polskie seriale".gaugan - Pon 13 Sie, 2007 jednemu sie podoba Hostel czy inna rzeznia, a ja lubie Quentina. dla mnie geniusz i tyle. zabawa z widzem.
nie bede sie pocil, zeby przetlumaczyc, bo jedni lubia, a inni nie. dlatego tyle pozycji do wyboru.
maskra jest to, ze dzisiaj mam obowiazkowe widzenie z Harrym Potterem. pospie chociaz moze
pzdrMarek23 - Wto 14 Sie, 2007
Cytat:
maskra jest to, ze dzisiaj mam obowiazkowe widzenie z Harrym Potterem. pospie chociaz moze
Gaugan, High 5, ja też lubię moje córko-dziewczyny zabierać do kina :564:Anonymous - Wto 14 Sie, 2007 bylem na potterze w imaxie i 3d! wypas Anonymous - Śro 15 Sie, 2007
JIMEK napisał/a:
bylem na potterze w imaxie i 3d! wypas
czyli mowisz ze warto, bo jakims fanem nie jestem HP Anonymous - Śro 15 Sie, 2007 mowie tak wiesz. tylko muzyka :552: bo williams musial zrobic wojne swiatow ze spielbergiemNiemy - Śro 15 Sie, 2007
JIMEK napisał/a:
bo williams musial zrobic wojne swiatow ze spielbergiem
to williamsy tez tam jezdzily? a te drugie auto to nie znam :551:
Vlodarsky - Śro 15 Sie, 2007 ja też pewnie będe musiał iść...Anonymous - Śro 15 Sie, 2007 Rosario Dawson została ostatnio uznana na jedna z najseksowniejszych aktorek
k-mart - Czw 16 Sie, 2007
Marcel 08 napisał/a:
ostatnio
Ja juz to stwierdzilem w "Alexandr'u". O jej scenach w "Sin City" wogole nie chce wspominac :562:Vlodarsky - Czw 16 Sie, 2007 ile osób tyle opinii. Ja jakoś się nie do końca zgadzam z tym, żeby ona była najseksowniejsza...