Na gołe klaty... Rudello - Śro 16 Sty, 2008 ostrzezenia i bany !! pcs - Śro 16 Sty, 2008
Gotti napisał/a:
sedan tylko?
niet, nawet bardziej kombi ale raczej 4wd lub Rwd, chetnie dyszel, lub silnik ktory ma limit spalaniaGreg - Śro 16 Sty, 2008 Rudello, faktycznie byłeś pierwszy... Gotti - Śro 16 Sty, 2008
pcs napisał/a:
Gotti napisał/a:
sedan tylko?
niet, nawet bardziej kombi ale raczej 4wd lub Rwd, chetnie dyszel, lub silnik ktory ma limit spalania
już o tym gdzieś pisałem ale jak nie mieszkasz w górach to z quattro będziesz średnio zadowolony. RWD to dobry wybór.
śpiesząc się do PL nie spaliło więcej niż 7,7l.BaRtO_206GT - Śro 16 Sty, 2008 ulalal sliczniutkie Anonymous - Śro 16 Sty, 2008 ja tez poprosze cene i jakies szczegoly/fotki na pwpcs - Śro 16 Sty, 2008
Gotti napisał/a:
pcs napisał/a:
Gotti napisał/a:
sedan tylko?
niet, nawet bardziej kombi ale raczej 4wd lub Rwd, chetnie dyszel, lub silnik ktory ma limit spalania
już o tym gdzieś pisałem ale jak nie mieszkasz w górach to z quattro będziesz średnio zadowolony. RWD to dobry wybór.
oprucz FWD to bardziej boje sie tego motoru, reszta mi super pasuje. Zalatw mi prosze takie 330/530d w takim stanie to pojade nawet do legnicy k-mart - Czw 17 Sty, 2008 Czy to ten sam 2.5tdi ktory istnieje juz od paru lat i juz w poprzednich a4 i a6 czy cos nowszego?
Jesli tak, to strasznie nieudany silnik niestety Gotti - Czw 17 Sty, 2008 nie, to jest jedna z nowszych konstrukcji o które opiera się a4 z lat 05-07, całkowicie bezawaryjny silnik. Jebały się wersje 180konne i to na potęgę....k-mart - Czw 17 Sty, 2008 To to fajnie, poprzedni 2.5tdi byl nie do zyciaGotti - Czw 17 Sty, 2008 niestety wiele osób nie zwraca uwagi na to że to dwa zupełnie inne silniki...k-mart - Czw 17 Sty, 2008 Nie no ja poprostu nie wiedzialem, dlatego grzecznie zapytalem pcs - Czw 17 Sty, 2008 calkiem nowy to on nie jest, na pewno lepszy niz poprzednicy, ma nowa glowice, pompy, walki aluminiowe, ktore juz sie nie wycieraja ale .. ponoc czasem moga peknac. Ogolnie trzeba dbac o ten motor. Ogolnie nie wiem co VAGa podkusilo zrobic taki maly, tak skomplikowany motor. Bmw dalo 6 garow ale chociaz z 1 glowa bo w rzedzie, a merol poskapil nawet jedego zylindra.
Za to zabawny ma przebieg momentu ten motor, jakos 310nm rowno od 1500 do 3500 obr ciekawe skad taki pomysl.