:fuckyou2:Mick - Czw 27 Wrz, 2007 tu sie chyba nic nie da ukryć na tym forum...
za dużo podobno myślących facetów :diabel:Mick - Czw 27 Wrz, 2007 a tak całkiem poważnie to - tak WRX....
albo zupełnie nowy z salonu HATCH.... ale nie wiem jeszcze który.. zastanawiam się nad dwiema opcjami....
ale raczej WRX 220 HPS :fuckyou2:saxorulez - Czw 27 Wrz, 2007 nadal mnie to nie przekonało...
WRXów jak mrówków i mi kojarzą siez typami co ronią w finansach i wieczorem obejrzeli reację na Eurosporcie z WRC i nagrzali sie na niebieskie subaru na złotej feli
Oczywiście są profi driverzy w tych autach też ale mam wrażenie ze rzadko się ich widuje.. i traktują to auto nie jako sodke transportu ale jako zabawkę na codzień jeżdzać FOresterem Dariano - Czw 27 Wrz, 2007 Tez myslalem o subaraku. Sam zakup to poczatek w h.u.j drogiego utrzymania auta juz to analizowalem chyba ze cie stac to inna bajka. Takim samochodem sie nie da jezdzic wolno spalanie bedzie w granicach 15 litrow graty w cenach z kosmosu a kupic taki samochod zeby sie toczyc to sie troche mija z przeznaczeniem.Mick - Czw 27 Wrz, 2007 na pewno masz racje...
ale aqrat niebieskiego na złotej feli nie chce...
pewnie ze mi się podoba, ale za dużo tego jeździ...
jeżdżąc czarnym sexo na białych oz znacznie lepiej sie czuje niż np w niebieskim subaru na zlotych speedlinach
musze się powaznie nad tym zastanowić...bardzo polubiłem sexofona....Mick - Czw 27 Wrz, 2007
Dariano napisał/a:
Tez myslalem o subaraku. Sam zakup to poczatek w h.u.j drogiego utrzymania auta juz to analizowalem chyba ze cie stac to inna bajka. Takim samochodem sie nie da jezdzic wolno spalanie bedzie w granicach 15 litrow graty w cenach z kosmosu a kupic taki samochod zeby sie toczyc to sie troche mija z przeznaczeniem.
wiem o tym ze kupno subaraka to małe piwo w porównaniu z utrzymaniem miesięcznym i chociażby z częściami... myslalem ze puki nie mam dziecka, żony i nie musze kupować meszkania bo mam gdzie mieszkać no i pracę dobrą też mam, to moge sobie kupić Subaryne WRX gdyż będzie mnie na to stać...
ale jeżeli mam sobie odmawiać chociażby ciuchów, kina, restauracji czy też "imprez" ......
..... musze się zastanowić czy subaru jest tego warte...
i czy np nie lepiej poczekać jeszcze z pare latek jak naprawdę będzie mnie na to staćMarek23 - Czw 27 Wrz, 2007
Cytat:
nadal mnie to nie przekonało...
WRXów jak mrówków i mi kojarzą siez typami co ronią w finansach i wieczorem obejrzeli reację na Eurosporcie z WRC i nagrzali sie na niebieskie subaru na złotej feli
HIHI, tak trochę jest...
Mick napisał/a:
ale raczej WRX 220 HPS :FcuK:
WRX se jedzie, nie ma mega szału, ale coś jedzie. Jak chcesz na bogato to bądź mężczyzną i przytul EVO, 8 tanio można dostać, robisz hardcorowy przelot i już łatka fana WRC odpada...CHRZANEK - Czw 27 Wrz, 2007
Mick napisał/a:
ale jeżeli mam sobie odmawiać chociażby ciuchów, kina, restauracji czy też "imprez" ......
..... musze się zastanowić czy subaru jest tego warte...
Ja kupilem VTS a póżniej 106 i też musze sobie wszystkiego odmawiać
Trudno - życie to sztuka wyboru...Marek23 - Czw 27 Wrz, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Ja kupilem VTS a póżniej 106 i też musze sobie wszystkiego odmawiać
Trudno - życie to sztuka wyboru...
Ale dziewczynę już masz... My cały czas na polowaniu, wiesz ile to kosztuje? W sobotę w Cynie zostawiłem trochę hajsu, co za syf.Bad-i - Czw 27 Wrz, 2007 jezeli Subaru to bym chyba jednak odlozyl na STI lub tak jak Marek23 pisze Evo od 7 do 9.
Kupowanie WRX troche mija sie z celem - nie ma takiego potencjalu Mick - Czw 27 Wrz, 2007 tzn ja też samotny nie jestem
a moja dziewczyna bardzo polubiła sexo
jesteśmy równego wzrostu 183 ale jakoś się mieścimy, gorzej jak ktoś chce jechać z nami...
w każdym razie dzięki ze ostudziliście mnie z tym WRXem...
na pewno da mi to do myślenia....CHRZANEK - Czw 27 Wrz, 2007
Mick napisał/a:
a moja dziewczyna
Mick napisał/a:
jesteśmy równego wzrostu 183
Kolo: dawaj jakaś fotę!!!
Wrzuć fotexa !!!
Ja i Marek bardzo prosimy
Bad-i napisał/a:
Evo od 7 do 9.
Nie nie nieeeeeeee
Mick: Jak masz jajca to zapodaj sobie EVO VI !!! !!! !!!Mick - Czw 27 Wrz, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Mick napisał/a:
a moja dziewczyna
Mick napisał/a:
jesteśmy równego wzrostu 183
Kolo: dawaj jakaś fotę!!!
Wrzuć fotexa !!!
Ja i Marek bardzo prosimy
Bad-i napisał/a:
Evo od 7 do 9.
Nie nie nieeeeeeee
Mick: Jak masz jajca to zapodaj sobie EVO VI !!! !!! !!!
nie no fotki nie zapodam, bo jeszcze ekrany zaplamicie moge jedynie powiedzieć ze jest siatkarką jedną z niższych w drużynie
a jaja mam
ale lancera nie kupie...
....przynajmniej jeszcze nie terazCHRZANEK - Czw 27 Wrz, 2007