106 - Sob 13 Paź, 2007 jest troche podbic np na dohamowaniu, ale jazda po torze ma na pewno wiecej
z jazdy wyscigowej niz rajdowej. sa zakrety do wypuszczania, trzymania, fajnie
sie jezdzi. nawierzchnia taka jak w tychach :/ jakies takie kamczki wtopione
w asfalt. tor jest kilka km od czestochowy. jedzie sie jak na miejscowosc
blachownia... jadac wzdluz torow kolejowych widac torMarek23 - Sob 13 Paź, 2007 a ktoś z was będzie?106 - Sob 13 Paź, 2007 ja pass - ide dzis na weslele :)Marek23 - Sob 13 Paź, 2007 Oki... Ja zobaczę czy mi się będzie chciało, bo to jednak kawałek, ale pojechałbym, bo jeszcze nie byłem, a ostatnio znowu zero upalania.mi - Sob 13 Paź, 2007 fcuk - ja będę w kraku... Chyba, ze wcześnie rano (koło 9.) byśmy z dżonem podskoczyli?Marek23 - Sob 13 Paź, 2007 O 9 rano to za wcześnie... Jedziecie na Anwe? Jakbym miał jakieś fajne śmietniki to startnął, ale na deszczach nie co obciachu robić.qbus - Sob 13 Paź, 2007
Cytat:
Jedziecie na Anwe?
Ja startuje... na tyle zimowka nie mialem innego wyboru.mi - Sob 13 Paź, 2007 jedziemy imprezować tym razem jedynie :564:Marek23 - Sob 13 Paź, 2007 JUż nieaktualne, obudowa wachacza poszła, smar sie leje, nie mogę jeździć, bo będą koszta...CHRZANEK - Sob 13 Paź, 2007 Marek: A co to jest obudowa wachacza ???
Ja w peugeocie tez to mam ???
Czy to sie często psuje ???
Czy coś mi grozi ???
Ile to kosztuje ???Anonymous - Sob 13 Paź, 2007 Ja też nie wiem co to jest obudowa wahacza,ale jak smar się leje to chyba chodzi o osłone przegubu na półosi zwana także manżetą Marek23 - Nie 14 Paź, 2007 Aaaaaaaaa, sorry, pomyliło mi się.... Osłona przegubu, ale matoł ze mnie. W każdym razie clio nigdzie dzisiaj nie jedzie.