tak.. kręciła film jak jechał CIę od tyłu mój ojciec a Ty chapałeś mojemu bratu KonradMK - Czw 11 Paź, 2007 masz brata?
hehesaxorulez - Czw 11 Paź, 2007 Nie Anonymous - Czw 11 Paź, 2007 Jak drogi jest serwis? (synonimem słowa "serwis" jest Adamant ) Długo się czeka na "wizytę"? Dużo o nim słyszałem dobrego i tam bym serwisował swoje auto.
[b]Miej litosc, wszystko ok, ciesze sie niezwykle, ze prawie wszyscy chwala sobie jego robote - natomiast napewno nie jest on jedyna osoba ktora ogarnia te samochody w Warszawie.Greg - Czw 11 Paź, 2007
Ref napisał/a:
Miej litosc, wszystko ok, ciesze sie niezwykle, ze prawie wszyscy chwala sobie jego robote - natomiast napewno nie jest on jedyna osoba ktora ogarnia te samochody w Warszawie.
Bazuję jedynie na zasłyszanych opiniach - nie słyszałem o innym świetnym specjaliście od VTS. Kto jeszcze robi to dobrze?Anonymous - Czw 11 Paź, 2007 Chociazby Krystian vel. Workshop.
Przez ponad pol roku posiadania samochodu - jest robiony tylko u niego i nie moge absolutnie zlego slowa powiedziec.CHRZANEK - Czw 11 Paź, 2007 A ja robie u Pana Dareczka
Jest tanio i dobrze.
Greg - Czw 11 Paź, 2007 Dobrze wiedzieć na przyszłość.
"Tanio i dobrze, a dobrze bo tanio" Anonymous - Czw 11 Paź, 2007 Mi w rejlaku padł synchronizator 2 biegu po 3 dniach od kupna.Koszt części jakieś 50 zł naprawa z przeglądem skrzyni 300zł.Loko - Pią 12 Paź, 2007 O kurde bardzo dobre masz ceny za robocizne to po jakiejś znajomości? Szkoda zę nie w krakowie Anonymous - Pią 12 Paź, 2007 Skrzynie oczywiście sam wytargałem z samochodu Tu jest adres firmy ktora mi robiła tą skrzynie - są naprawde profisaxorulez - Pią 12 Paź, 2007 ale robią lepsze graty? np kute, kulowane, czy wzmacniane w jakikolieksposób?Greg - Pon 15 Paź, 2007 Z tych irytujących drobiazgów, których psuje się wiele, co np. potrafi paść? saxorulez - Pon 15 Paź, 2007 no z reguły nie pada nic tak aby unieruchomić auto,
ja miałem problem z łacznikiem stabilizatora - dwa razy mi sie rozpadł
raz szalał mi czujnik temp płynu chłodzącego, ale sam się naprawił
wymieniłem jedno łożyskoMichał - Pon 15 Paź, 2007 Pamietasz piekny lukaszu jak do ciebie dzwoniłem jak jeszzce klubu nie było ?
- siema ziom, michał od bordowego saxo z mazami. Szaleje mi czujknik temp. co mam zrobić ?
- odłącz aku na noc i podłącz rano
- no co ty
- no , poważnie.