tylko ze sprowadzona z usa ale manual 1.8 ten sam silnik co teraz klepia 140KM 9sek
moze za 45 by poszlaanjas - Pon 15 Paź, 2007 Chrzanek, nie znamy się, ale mam wrażenie, że znasz moje myśli
Ale CTS'a fajnego nie tak łatwo znaleźć, ale się nie poddaję. Nie zamykam się też na inne marki, bo nie chce być fanatykiem.
:564:
Mikson, dzięki za linki... Ale coś mi się nie otwierają... Co tam wrzuciłeś? Jakie samochody?Jaco707 - Pon 15 Paź, 2007
Niemy napisał/a:
Jaco707 napisał/a:
206 hdi 130KM, które objeżdza 206 s16 i RC jest o tylko ok 1-1,5 długości szybsze od c2 vts, więc nie przesadzaj że c2 jest aż tak wolne
cos tu jest nie tak! bo z tego wynika, ze c2VTS klepie 206RC, ja sie raz ciolem z RC i mu nie odchodzilem(krotka prosta) a sluchy chodza ze c2VTS przegrywa z saxoVTS
to chyba to 206hdi jest sporo modzone
To 206 należy do Witosa, którego kilka osób z forum zna. Na prostej próbował się podobno z dwiema RC i obje przegrały o ok pół długości, 206 s16 podobno przegrywa z nim ok 1,5 długośći. Ja przegrałem o też ok 1,5 długości, więc c2 vts powinno jechać podobnie jak 206 s16, chociaż mogę się mylić. Nie twierdze, że c2 jest szybsze od RC bo to nie możliwe.Jaco707 - Pon 15 Paź, 2007
dzik napisał/a:
Jaco707 napisał/a:
więc nie przesadzaj że c2 jest aż tak wolne.
Przyjedz vts'em i pokaz mi ze nie jest wolny.
Gdzie mam przyjechać i z jakim autem mam porównać osiągi, bo chyba nie z twoim clio sportem?Anonymous - Pon 15 Paź, 2007 http: //otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3602327
ostatni link spacja jest po httpMarek23 - Pon 15 Paź, 2007 MI się C2 vts podoba z wyglądu, jest wolniejszy od Saxo, ale chyba załamki też nie ma....
Anjas, Chrzanek ma rację. Corolla TS by do Ciebie pasowała.anjas - Pon 15 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
Chrzanek ma rację. Corolla TS by do Ciebie pasowała.
:564:
trzeba tylko coś fajnego namierzyć...
Ale c4 jeszcze nie przekreślam, podoba mi się wypas jaki w niej jest... a ja się taki trochę wygodnicki robię anjas - Pon 15 Paź, 2007 o, ta jest fajna, ale z ceną gości pojebało... Jak by była 10 tysi taniej to bym się zainteresował
bym nie pojechał na wakacje w 4 osoby + bagaże ponad 3000km w obie strony i to wszystko w miarę komfortowych warunkach
ziom pomyliłeś fora. Sory, to jest kiepskie co napisałeś. Jak tak to ja biore paska , 1.9tdi 180 kuca i klepie cie jak chce i taniej jedze ... ziom, nie to forum
andrzejku, co do tego vts'a to ci włodziu powiedział, ja dodam ze jest max, szczególnie CZARNA lotka z tyłu, zauważyłeś ? mistrz ...
gaugaś zapodałeś to wyposażenie - szczerze to robi robote, duzo tego jest jak na tą klase ... !PiTT - Pon 15 Paź, 2007
Michał napisał/a:
Cytat:
bym nie pojechał na wakacje w 4 osoby + bagaże ponad 3000km w obie strony i to wszystko w miarę komfortowych warunkach
ziom pomyliłeś fora. Sory, to jest kiepskie co napisałeś. Jak tak to ja biore paska , 1.9tdi 180 kuca i klepie cie jak chce i taniej jedze ... ziom, nie to forum
ziom, hellołłłł
nie czytasz uważnie, napisałem, że chciałbym mieć HH do upalania, ale jednak jako auto na codzień wybrałem bardziej praktyczne i tyle
nie namawiam nikogo na większe i wygodniejsze auto a jedynie twierdzę, że najlepszym rozwiązaniem są 2 fury i tyle :564:Michał - Wto 16 Paź, 2007 HEEEEEEEEEEELOOOOOOOOOŁLLLLLLLLLLLLLLLLLLLŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak kolacja ? udała się ?anjas - Wto 16 Paź, 2007 to teraz z troche innej beczki... A może coś takiego?
pewnie na jakieś 170 koni da się go czipnąć. Byłby tani w eksploatacji dupowóz.Marek23 - Wto 16 Paź, 2007 Jeśli bedziesz robił dużo km to jak najbardziej polecam. Do tego zawirusowany już coś pojedzie. Nie głupi pomysł, chyba mój nowy faworyt...anjas - Wto 16 Paź, 2007 o, ten jest też niezły: