jak działa to doświetlanie na zakrętach?FreeMan - Czw 25 Paź, 2007
anjas napisał/a:
to jeszcze jedno:
jak działa to doświetlanie na zakrętach?
jak skrecasz , to doswietla wewnetrzna strone zakretu...Michał - Czw 25 Paź, 2007 matko, andrzejek ... mega.
Wypi.pie.rdoliłes na maxa z tym clioaczem. Najlepszy wybór, nawet chyba lepszy od c4 vts. MEGA MEGA MEGA !!
ps. przeprowadzam sie do komorwa, juz będe cie wypatrywał na al. jerozolimskich anjas - Czw 25 Paź, 2007
Michał napisał/a:
ps. przeprowadzam sie do komorwa, juz będe cie wypatrywał na al. jerozolimskich
:564:
będzie można robić spoty lokalne z OSKAREM Michał - Czw 25 Paź, 2007
ale ja chyba bede paskiem dojedzał juz ... wiec co to za spoty, wstyd sie przy takich osobistosciach jak III sport i vts pokazać Jakarti - Czw 25 Paź, 2007 jak sie naprawie Michas to bede po Ciebie wpadal i bedziemy godnie reprezentowac HOT cary Anonymous - Czw 25 Paź, 2007 Andrzejku optymalny wybór wg mnie - SUUUUPER chyba bedziecie zadowoleni z czarnucha lenny - Czw 25 Paź, 2007 wwooooooowwww!!!! Andrzej!!! rewelacja!!!!!!!! hehehe..........
mowe mi odebrało:] ciesze sie razem z Tobą ziombel!!
to bedą dlugie 2 miesiace dla nasz wszystkich takze nic sie nie martw, jestesmy z Tobą....Gaydek - Czw 25 Paź, 2007 Gratulacje! Auto robi wrażenie nawet jak stoi . Można powiedzieć not an ordinary box.Michał - Czw 25 Paź, 2007 lepiej mnie nie wpuszczaj do niego, gałeczke pieknie wylize, kierowniczke tez i nie będe chciał wysiąść:D zamkne sie od środka heheheh
tylko troche szkoda ze czarny szedłbym w białego, czewień, bądź niebieskiego ...
wiem, PI.ER.DO.LE głupoty Mick - Czw 25 Paź, 2007 Ło matko...
no co by tu powiedzieć... ładny... mega ładny... piękny...
jak widziałem go 1 raz na ulicy pomyślałem że będzie z niego niezły HOT Hatch... i się nie myliłem jak mnie objechał Loko - Czw 25 Paź, 2007 A te automatyczne wycieraczki w renaulcie to da sie jakos wylaczyc? Bo ja mam z nimi same niemile wspomnienia, denerwowaly mnie ostatnio okrutnie Niemy - Czw 25 Paź, 2007
Loko napisał/a:
A te automatyczne wycieraczki w renaulcie to da sie jakos wylaczyc?
nie wiem jak w renault ale w cytrynie sie dagaugan - Czw 25 Paź, 2007
Loko napisał/a:
A te automatyczne wycieraczki w renaulcie to da sie jakos wylaczyc? Bo ja mam z nimi same niemile wspomnienia, denerwowaly mnie ostatnio okrutnie
a ja przez C4 zupelnie zapomnialem, ze w niektorych furach trzeba wlaczac je samemu. chodzi u mnie rewelacyjnie, zlego slowa nie moge powiedziec, zawsze kiedy trzeba
gratulacje Andrzej, oby Ci dobrze sluzyla Klijówa :564:anjas - Czw 25 Paź, 2007
Michał napisał/a:
lepiej mnie nie wpuszczaj do niego, gałeczke pieknie wylize
No, Michał...
Dobrze, że moja Aga nie czyta forum bo by była zazdrosna i strzelała fochy kiedy jadę na spota
A jak na razie ma super zdanie o kolegach z HH
Michał napisał/a:
tylko troche szkoda ze czarny szedłbym w białego, czewień, bądź niebieskiego ...
Białych nie ma, czerwony jest taki sobie a niebieski za bardzo "oczojebny"... nie chce, żeby się mocno rzucał w oczy... szczególnie jak będzie nim jeździła dziewczyna
gaugan napisał/a:
gratulacje Andrzej, oby Ci dobrze sluzyla Klijówa
dzięki :564:
chyba zrobię sobie taki kalendarzyk "węża" i będę odcinał dni... W podstawce tak liczyłem dni do wakacji