Wykres na gorze dalej jest pofalowany ale duzo duzo mniej niz poprzednio. Wiec albo Pug mial zly dzien, albo paliwo bylo kiepskiej jakosci.. nie wiem.. Robilismy jakies 7-8 pomiarow przy roznych kombinacjach, pug przypiety tylko z przodu, z tylu i z przodu (2 konie wiecej) na podniesionej temperaturze (-6 koni, mialem racje ze puchnie jak jest goracy), z dmuchawa na dolot, z dmuchawa na silnik, na 4 biegu, na 5 biegu
Jakos poznym wieczorem wrzuce wykres!Rudello - Wto 06 Lis, 2007 wow
kiedy moge odac ci koła ??Anonymous - Wto 06 Lis, 2007 :564: Pieknie moj ukochany saxorulez - Wto 06 Lis, 2007 i to wszystko przy AFR 14,5... jeah
niech tylko kto¶ to wystroi ładnie i będzie cud malina.
Może jakei¶ zakłady - ile wyjdzie?
Ja stawiam na 188KMRudello - Wto 06 Lis, 2007 a to jak ustawiali waleczki to nie ruszali AFR`u??M - Wto 06 Lis, 2007 Barto ZTCW był strojony?
Jest bardzo zimno - to ma ogromny wplyw na wynik tylko dodam.BaRtO_206GT - Wto 06 Lis, 2007 tak zeby bylo jasno, walki sa jescze nie ustawione a AFR jest taki bo to strojenie co bylo zrobione to bylo takie wstepne ze tak powiem Rudello - Wto 06 Lis, 2007 czyli ten wynik to dzieki temp?BaRtO_206GT - Wto 06 Lis, 2007 roznica w temp miedzy pomiarami to 5 stopni. 5 stopni chyba nie dalo przyrostu 12KM i 4Nm.. Tez myslelsimy z Mackiem ze to przez temperature ale to jest jednak za duzy przyrost. aaa no i termometr u mnie w samochodzie pokazywal dzisiaj 9 stopni a ostatnim razem 11, a termometr u Macka wtedy pokazywal 8 a dzisiaj 3.M - Wto 06 Lis, 2007 A ja nie napisalem ze to dzieki temperaturze.
Napisalem ze temperatura ma ogromny wplyw na wynik - kazdy wynik - jest to prawda.saxorulez - Wto 06 Lis, 2007
eM napisał/a:
Barto ZTCW był strojony?
Jest bardzo zimno - to ma ogromny wplyw na wynik tylko dodam.