Janusz - Nie 18 Lis, 2007 jak go tylko zobaczyłem to pierwsze pytanie było czy ma seryjne światła :D wiec spoko:D jak je tylko odbiorę to gdy znajdę chwilkę czasu od razu zmieniam z wyposażenia no to nic szczególnego:) czyli kontrola trakcji ( wyłączana :D:D) klimatyzacja, elektryczne szybki i szyber na korbkę Aha;p lusterka tez mam rok 1999, 2.0 16v Zetec. no i poprzedni właściciel, oddał go z dwoma kompletami kól, jedne to OZ 16' a drugie to te białe na foto:) no i oryginalne zderzaki i lampiony tylne Aha byłbym zapomniał..:D wydech jest mega:D w środku w ogóle nie meczy:) a na zewnątrz jest boski dzwiek do tego jest zgrabniutka malutka koncóweczka a na wolnych obrotach w ogóle nie słychać ze silnik chodzi co prawda miał być coś bardziej sprotowego..... ale jeżdżąc i ogladająć te wszystkie zakatowane i zaniedbane samochodzik zwątpiłem...;/Misiek_lbn - Nie 18 Lis, 2007 taka foka ma osiągi takie jak corsa, ale moim zdaniem objedziesz vrata powyżej 120 Janusz - Nie 18 Lis, 2007 nie 2.0 130 koniurów katalogowo 9.3 do 100km/h wiec szału nie ma, ale Calibrze da rady :564: ale prowadzi sie całkiem przyjemnie:) jest dość sztywny Anonymous - Nie 18 Lis, 2007
Janusz napisał/a:
ale prowadzi sie całkiem przyjemnie:) jest dość sztywny
foczki wogole sie fajnie prowadza lepiej niz małe kierowniczki ps - Nie 18 Lis, 2007 gratki. 130KM oczywiscie szalu nie robi, ale jakos tam sie to odpycha. A Foka to bardzo przyjemny samochodzik. Zawias i uklad kierowniczy daja rade.CHRZANEK - Nie 18 Lis, 2007 No w końcu udało sie
No ładne auto
Jaki koszt ???Janusz - Nie 18 Lis, 2007 z całym kompletem tych wszystkich dodatków 17.100... moze mega tanio nie było;) ale przynajmniej ma dwa komplety oponek z feluniami, i drugi komplet seryjnych zderzaczków... CHRZANEK - Nie 18 Lis, 2007 Nie jest źle
Fajnie że masz do niego seryjne części, choć ten zderzak nawet jakoś bardzo nie razi (podobny był w ofercie WOLFa ) ale dziury na halogeny straszą pustką
No i kółka też są wporzo, OZ to OZ
Daj troche fot ze środka, jak fotele itp. Czy to jest wersja "trend" ?? ?? ??
Nadal jest do sprzedania ???
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3770604Janusz - Nie 18 Lis, 2007 nie mam pojęcia.... środek strasznie brudny (albo ja pedantyczny jestem ) nie wiem jaka to wersja, ale zdziwiłem sie możliwościami ustawień pozycji za kierownica..:D normalnie jak w Karcie:D kiera przy nosie itp:D a po czym poznać czy to trend?? a Zderzaki mi sie podobają wiec raczej zostaną, ewentualnie w te dziury, czarny siatex poleci:) zresztą z Tyły jest jakiś taki srebrny wiec zostanie malnięty..:) jesteście strasznie wymagający bo co chwile muszę gonić i zdjęcia robić...;p jest już ciemno, wiec takie trochę z wykonujący ruchy posuwiste te foty..:)
A co do felg, to z chęcią przygarnąłbym takie OZ.
widocznie były właściciel jeszcze nie wycofał ofert z netu..:)Misiek_lbn - Nie 18 Lis, 2007 a jak tam jego historia powypadkowości
bardzo walony
mi się podoba, ale przebieg to ja mam w clio 8 lat starszym mniejszy Janusz - Nie 18 Lis, 2007 podobno był elko zarysowany, ale w zasadzie nic nie było wymieniane.... niestety nie byłem na przeglądzie....;/ a jak zamierzałem kupić samochód to sobie obiecywałem ze pojadę...;/ niestety jego kupowaliśmy w sobotę po południu;/ wiec byłby problem gdzieś z nim jechać...;/ a przebieg to wiesz, przynajmniej większa szansa ze nie cofany..:P w w PL wszystkie auta z tego rocznika maj po 120 tys.. za to kiedy patrze po zagranicznych stronach to tam tylko nieliczne rodzynki maja taki przebieg, a cała reszta to fiu fiu... kubas - Nie 18 Lis, 2007 Jezdzilem takim tylko ze 5d 1,9tdci i bardzo dobrze ten samochod wspominam. Zawieszenie jest super a i ten diesel calkiem sie odpychal. Srodek troche "zimny" i "twardy" ale idzie sie przyzwyczaic. Gratulacje zakupu !!Loko - Nie 18 Lis, 2007 To co masz to jest wersja Trend, dwulitrówki w tym roku były dostępne tylko w tej wersji.
W środku charaktetyzuje sie to srebrnym srodkowym panelem, z zewnatrz w grilu i zderzaku zamaist poziomych poprzeczek jest taka kratka a la plaster miodu, zawieszenie jest twardsze w stosunku do innych wersji i więcej nie pamietam, bo to wiedza sprzed jakichś 9 lat CHRZANEK - Nie 18 Lis, 2007
Loko napisał/a:
z zewnatrz w grilu i zderzaku zamaist poziomych poprzeczek jest taka kratka a la plaster miodu
Hehehe ale chyba nie w tym zderzaku Janusz - Nie 18 Lis, 2007 no w tym to jest dziura akurat :P a brat twierdził ze mi sie wydaje, że mam twardszy zawias niż on w Foce II 1.6.... dzięki chłopaki za info, bo wychodzi z tego ze sam nie wiedziałem co kupiłem :570: a grill tez jest siakis normalny