Gaydek - Śro 07 Lis, 2007 Nie mam chodów w Nokii, nie mam hothatcha, ale chętnie dołożę się do prezentu. Czekam więc na szczegóły.Anonymous - Czw 08 Lis, 2007 rudello dawaj naklejke na 106 tke
a przy najblizszej okazji pogdamy n/t oklejenia aut w trakcie KJSu - moze uda mi sie zalatwic zeby wszystkie auta startujace w KJSie miały naklejki SPEŁNIAMY MARZENIA Rudello - Czw 08 Lis, 2007 To jest DOBRY POMYSŁ!
In taczAnonymous - Czw 08 Lis, 2007
a taki mały ankcent bedzie i tutaj -> http://www.mk1cabrio.pl/ w LINKI Rudello - Czw 08 Lis, 2007 LOF JU MARCEL
nigdy nie robilem naklejek. Wiec jakbyscie mogli mi pomoc i powiedziec jak to zrobic.
w sensie musze tylko znalezc zaprzyjazniona drukarnia i jazda?
Dzisiaj jeszcze zrobie takie projekt naklejki zeby oprocz tego co mam w podpisie byl napis "PODARUJ IM MAGICZNA MOC MARZENIA"BaRtO_206GT - Czw 08 Lis, 2007 Jak tylko beda naklejki to ja zamawiam jedna na swoj samochod Vlodarsky - Czw 08 Lis, 2007 www.mymoto.pl ja zrobiłem drobny akcent na mojej stronie. Tak żeby nie było Rudello - Czw 08 Lis, 2007 Bardzo ladnie Vlodziu Peter - Czw 08 Lis, 2007 tez wchodze!Maciusiowy - Czw 08 Lis, 2007 Pewnie przyjechać nie dam rady...ale dokładam się :556:carlose - Czw 08 Lis, 2007 super pomysł ! jestem za..PiTT - Czw 08 Lis, 2007 i ja, i ja
jestem ZA ZA ZA
marzenia rajdowego nie spełnie, ale możemy pojechać na blachary
żartuję, ale na serio pomysł jest mega, dajcie tylko znać co, jak i kiedyOSKAR - Czw 08 Lis, 2007 jak beda naklejki to ja tyz poprosze i czekam na info jak tylkmo cos juz bedzie wiadomo na 100%Maciek - Pią 09 Lis, 2007 Eeeej a ja tak sobie pomyślałem, że jeżeli to będzie to rajdowe marzenie to może warto z jego realizacją poczekać do Barbórki Warszawskiej i np. zabrać chłopaka na rajd. Znając życie to Hołek będzie startował więc chwile na pogadanie z Łukaszem na pewno by znalazł po drugim przejeździe bemowa (oczywiście tego czy będzie startował trza było by sie dowiedzieć i z nim jakoś umówić).206 Gti - Pią 09 Lis, 2007 A ja mam taką propozycje ... poczekajmy na to marzenie ...
Bo juz nie wiadomo czy jest to pare przyjazdów szybszych naszymi autami ..
Spotkanie z Hołkiem ...
Czy moze telefon kom...
Jak sie Łukasz sprecyzuje .. to wtedy bedzie wiadomo co i jak;)