The Mc - Nie 11 Lis, 2007 krzysztof Siemak, Torbielowa i kuchniowata
a wogole apropo radiostacji Radio Planet?mi - Nie 11 Lis, 2007 ...i to właśnie dokona dzieła zniszczenia - radio planeta to zupełna porażka, dno dna, na samą myśl o nim zaczynam mieć mdłości :573:Anonymous - Nie 11 Lis, 2007
The Mc napisał/a:
O starej radiostacji mozna mowic duzo i to duzo dobrego i uwazam ze obecna "radiostacja" powinna zmienic nazwe ze wegledu na szacunek do ludzi ktorzy ja stworzyli (jak Pawel Sito)a sami niech sie nazwa Rozglosnia Dresiarska
A "Winda na szafe" ktos pamieta??
No normalnie poczulem sie jak dres .. tylko jak sie dres czuje ?:D
RZADAM SATYSFAKCJI !! nox - Pon 12 Lis, 2007 NRJ FM Stacho - Pon 12 Lis, 2007 Najbardziej lubie swoje radio internetowe w którym sobie czasami pogrywam KonradMK - Pon 12 Lis, 2007 a dzwonią do ciebie cipki na antenę i pytają o darmowe płyty?
rośnie nam klubowy makak.lenny - Pon 12 Lis, 2007
The Mc napisał/a:
Winda na szafe" ktos pamieta
najfajniejsza audycja swojego czasu!!
teraz tylko BIS... nic innego sie nie nadaje a Radiostacje tak zakodowalem, ze mija mi ta czestotliwość:)Jakarti - Pon 12 Lis, 2007 tu sa same dresy.. nie widziales ankiety??
zajac napisał/a:
RZADAM SATYSFAKCJI !!
ps. żądam KonradMK - Pon 12 Lis, 2007 PS. dresiarzu GOKART - Wto 13 Lis, 2007 do mnie większość tych stacji nie dociera nie wiem czemu, może Toruń zakłóca....
Obecnie Polskie Radio BIS, dużo alternatywy , fajne audycje wieczorem ale czasami nie da się tego słuchać to wtedy przełączam na Trójkę. W Trójce również lubię poranne gadki i komentaże o aktualnych wydarzeniach w polityce ... (sic !) Starzeję się.106 - Wto 13 Lis, 2007 moja trojka to: BIS, 3, Jazz
nox napisał/a:
NRJ FM :)
tez dobre. jak jezdze przez kat lub cz-we to sluchamKonradMK - Wto 13 Lis, 2007
GOKART napisał/a:
do mnie większość tych stacji nie dociera nie wiem czemu, może Toruń zakłóca....
wiadomo, o. Dyrektor nie życzy sobie w swoim królestwie głosu szatana ps - Pią 14 Sie, 2009 Odsmażamy!
Nie wiem jak, nie wiem dlaczego, ale niejakie Radio ROXY ( w W-wie 103.7 Kato 94.5 Krk 103.8 )wyrosło na bardzo przyzwoitą stację. Poza oczywistą dawką rocka, jest sporo ciekawej alternatywy, elektroniki itd. Pojawiają się nazwiska, które znamy z Rozgłośni Harcerskiej /Radiostacji. Autorskie audycje. Tego nie znajdziesz w wielu stacjach.
Brawo http://roxy.tuba.fm/Anonymous - Pią 14 Sie, 2009 No Roxy zmieniło się na plus.Przestało grać cały czas nudnego rocka w stylu Martina.h i zaczęło puszczać troche innych świeżych brzmień.Szczególnie ciekawie grają czasami w nocy.martin.h - Pią 14 Sie, 2009
p106rallye napisał/a:
Przestało grać cały czas nudnego rocka w stylu Martina.h i zaczęło puszczać troche innych świeżych brzmień.
Co kto lubi. Może i jest nudny, ale jest także dobry i za 10, 20 czy 50 lat będzie się go dalej słuchało.
A co masz na myśli pisząc "świeże brzmienia"? Może wrzuć coś, to posłuchamy.