Anonymous - Nie 06 Sty, 2008 Antyfotoradar dobry ,ale musiałbyś sobie jeszcze zasłonić naklejke na szybie ,bo z niej też odczytują strick - Nie 06 Sty, 2008
bart napisał/a:
tak czy siak do SMI rzut beretem
To trza nic ciepnac i jakiegos kiedys spota zrobic
Mam w mikołowie duzy klub bilardowy, gdzie mogli bysmy sie kiedys wszyscy spotkac, Piotrek z Roybem kiedys byl, moga potwierdzic Mick - Nie 06 Sty, 2008 skorzystam z okazji i pokażę swój samochodzik zimą
Dariano nie oglądaj!! bo aż mi głupio że taki brudny...
Michał - Nie 06 Sty, 2008 mick nie chcesz sprzedać ?? strick - Nie 06 Sty, 2008 A co, Michał znowu Cie ciagnie w kierunku vts?dzik - Nie 06 Sty, 2008
strick napisał/a:
A co, Michał znowu Cie ciagnie w kierunku vts?
to masz refleks LOLMick - Nie 06 Sty, 2008
Michał napisał/a:
mick nie chcesz sprzedać ??
hehe, dobrze ze fotek środka nie ma bo byś sie jeszcze zakochał
Michale, jak bede sprzedawał jesteś odrazu w kolejce po Dariano Michał - Nie 06 Sty, 2008 hahahahah
fuk !!CHRZANEK - Nie 06 Sty, 2008
Mick napisał/a:
Michale, jak bede sprzedawał jesteś odrazu w kolejce po Dariano
Też bym chciał tak wiedzieć że nie będe miał problemu ze zbyciem autka Maciek - Nie 06 Sty, 2008 Radziu jak pozbędziesz się szybera to ja go wezme kubas - Nie 06 Sty, 2008 ejj maciek nie tak szybko juz rozmawialem z radziem ze jak bedzie o niego dbal to ja go biore )strick - Nie 06 Sty, 2008
Cytat:
to masz refleks
Ja zawsze byłem (troche) opóźniony M - Pon 07 Sty, 2008 SiR w śniegu dzisiaj rano
Michał - Pon 07 Sty, 2008 dawno tej hondzinki nie widziałemDariano - Pon 07 Sty, 2008 Mick super masz auto