ICE - In Car Entertainment - Projektor czy PLAZMA/LCD
Bad-i - Nie 01 Kwi, 2012 Panowie musze dopytac, oczywiscie ze mnie taki znawca ze nic nie wiem na 100%. Jedyne co dzisiaj zauwazylem ze mam fajny projektor ale nie moge go podpiac do DVD bo moje stare Onkyo nie ma wyjscia HDMI
Teraz pytanie - czy warto kupowac caly nowy zestaw czy wystarczy dokupic jakies nowsze DVD zeby bylo kompatybilne ze wzmacniaczem?pP - Pon 02 Kwi, 2012 dokup tylko odtwarzacz blue ray jak masz zestaw amplituner + dvd,zefir - Pią 15 Cze, 2012 aloha
mam dylemat czynu potrzebuje cos kupic ledowego 46/47 lub 50/51 cali
na co zwracac uwage i czy do 4 tysi sie zmieszcze na cos sensowego?
ma byc jak najmniej wodotryskow i nie chce 3d
dobra matryca plus max 200hz odswiezanie bo i tak wiecej nie widac.zefir - Pią 15 Cze, 2012 dobra sam napisałem, sam sobie odpisze
dostałem taki rabat na sony w hurtowni ze bedzie napewno sony teraz tylko nie wiem czy 46 cali czy 55
ja jebe ale sa złodzieje w tych marketach anjas - Pią 15 Cze, 2012
zefir napisał/a:
dostałem taki rabat na sony w hurtowni ze bedzie napewno sony teraz tylko nie wiem czy 46 cali czy 55
poproszę o info może zmienię rubina na coś nowszego...Franek - Pią 15 Cze, 2012 +1
tez poprosze infoMichał - Pią 15 Cze, 2012 u mnie jest 50cali i jest mało. Bierz 55cali
Teksty w stylu
"jak masz x m od tv to możesz mieć max yy-cali" może sobie wsadzić między bajki i mówią to Panowie sprzedający w media markt. Nigdy TV nie bedzie za duzy ( no , moze jak masz 25m2 mieszkanie )
I jeśli możesz, to olej sony. Firma od wszystkiego i od niczego.
to widziałem i jest niezłe tak szczerze
UN55D7000
generalnie szajsung ostatnio dobrze daje z rtv. Mają serie ( chyba 7 ) tv bez ramek.zefir - Pią 15 Cze, 2012 Sony KDL 55ex725 bedzie na 90% wjezdzal Michał - Pią 15 Cze, 2012 no i git. 55 cali jest naprawdę srogiezefir - Pią 15 Cze, 2012 no generalnie dostałem na niego jednorazowa gruba promocje przez kumpla z siłki Cartoon - Pią 15 Cze, 2012 Telewizor nigdy nie jest za duży...
zefir - Wto 19 Cze, 2012 dobra jednak dzisiaj kupiłem 46 cali jakis b.dobry model ledowy samsunga, wlasciwie ma wszystko co potrzebuje i sie zajebiscie prezentuje , miałem w mieszkaniu 55 cali na przymiarke i jest za duzy na moj pokoj, beznadziejnie sie prezentował podobnie jak do mnie nie nie przemawia 3d, jakos dziwnie siedzi sie dluzej przed tv w okularach i jakos nie urywa to jaj, chyba 3d jest tylko zajebiste w imaxie
ide grac, jest zajebiscie! MoRToN - Wto 19 Cze, 2012
Michał napisał/a:
UN55D7000
to tez zakupiłem. Polecam mega gadżet z tymi iplatv itp. Do netu proponuje klawiaturke dokupic bo z pilotem sie można pochlastać zefir - Wto 19 Cze, 2012 no ja tez mam w swoim te pierdoly, smart tv etc pilot masakra rasta - Wto 19 Cze, 2012
zefir napisał/a:
dobra jednak dzisiaj kupiłem 46 cali jakis b.dobry model ledowy samsunga, w