chodziło o to że oni koniecznie jego chcieli ubić,
po czesci tak, ale ich "szefunio" chciał chyba odzyskac swoja dupe, ktora will złapał i na ktorej prowadził badania Bad-i - Śro 30 Sty, 2008 ale nie tylko to, przeciez cala opcja polegala na tym ze te ciemne stwory byly coraz bardziej inteligentne. A skoro tak juz myslaly to chyba mogly poczekac na ta dupe jak wyjdzie, tym bardziej ze jeden granat wszystkich nie zabilAnonymous - Śro 30 Sty, 2008 zasadniczo to byla banda pedałów kotra miala ochote na Willa i tyle, a on wiedzial co sie swieci i zrobil sobie z dupy jesien średniowiecza Bad-i - Śro 30 Sty, 2008 musisz miec kurwa ostatnie slowo??Anonymous - Śro 30 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
musisz miec motyla noga ostatnie slowo??
wróc albo postaw kropke na i lub I Bad-i - Śro 30 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
musisz miec motyla noga ostatnie slowo??
wróc albo postaw kropke na i lub I
mam cię w doopie
co rzes powiedzial??
w sumie nic Anonymous - Śro 30 Sty, 2008
badi kiedy pijemy kiedy idziemy do dekady Bad-i - Śro 30 Sty, 2008 chocby dzisiaj cwalaszko Anonymous - Śro 30 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
chocby dzisiaj cwalaszko
dzis to ja siedze w robocie ale licze na SOOOBOOOTE Bad-i - Czw 31 Sty, 2008 robota nie Gołota - nie spierdoli z ringu Marek23 - Czw 31 Sty, 2008 Byłem wczoraj i nie było załamki... Wiadomo, że można to było zrobic lepiej, ale sorry robi się teraz o wiele gorsze filmu, czego przykładem numer 1 jest Szklana Pułapka 4...
Ogólnie ok.Bad-i - Czw 31 Sty, 2008 rozumiem ze kolezanka ktora byla z toba w kinie nie widziala filmu tylko twojego dziobaka Anonymous - Czw 31 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
robota nie Gołota - nie spierdoli z ringu
no to dawaj cwaniaczku otwieram Black Labela McLaren Edition wpadasz Bad-i - Czw 31 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
robota nie Gołota - nie spierdoli z ringu
no to dawaj cwaniaczku otwieram Black Labela McLaren Edition wpadasz
co sciemniasz jak masz zamiar walic ukrainska nianięAnonymous - Czw 31 Sty, 2008 niestety dopiero w niedziele przyjdzie bo nie da rady ani dzis ani jutro a ja mam wooooolny dzień dziś