To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - JDM staram sie zrozumiec...

k-mart - Nie 13 Sty, 2008

Resumujac caly temat do tego miejsca:
kazdy wlasciciel hondy wolalby miec clio, r5, saxo lub jakiegos pug'a, lecz jego kompleksy mu na to nie pozwalaja.
:rotfl:

Anonymous - Nie 13 Sty, 2008

no sorry, ogolnie to dziku do tej pory cenilem Cie za Twoje wypowiedzi bo byly nadwyraz sensowne, ale teraz to poleciałeś... niema nawet poco rozwijać tej mysli...

swoja droga jak juz wyzywacie kogoś od gejków etc itd... na 206club.net podniecaja sie nowymi "andzel ajsami", a w innym temacie pytaja jak zmienić w nich zarowke, na forum clio ogolnie jest padaka, podobnie do 206 same malolaty siedza i pierdola glupoty, choc w tym 206club.net niema sobie rownych. na streetracingu rzucaja markami i za kazdym razem gdy piszą "zrobiłem/kupiłem" znaczy to dokladnie "mechanik zrobił/tatus kupił". wszedzie jest cos nie tak, dziwi mnie tylko ze przypierdalasz sie do hondy, zapominajac np o golfach, którymi zazwyczaj jeżdzą nażelowane "dezodoranty" i oni to dopiero znaja sie na home made tuningu.

lubie japonska motoryzacje, za francuzka nie przepadam. na codzien jezdze clio, wczesniej miałem peugeota. Ironia? Życie! do tego zastanawiam sie pomiedzy R5 a crxem, kurwa przyznam ze trudny wybór... szczegolniepo tym co wyczytalem w tym temacie...

pisałeś o tym, ze kazdy stylizuje swojego cifa na vti, ja np w swoim 1,5 dci mam wnetrze od sporta, ksenony... faktycznie kurna, moglem odrazu kupić sporta... najwyrazniej idiota ze mnie, że tak nie zrobiłem!

reasumując, masz problem troche z dupy, ale zazdroszcze Ci, ludzie na codzien borykaja sie z naprawde powaznymi problemami, a Tobie tymczasem sen z oczu zmywa wyzszosc hondy nad renault lub na odwrot (kolejnosc przypadkowa, cobys mnie odrazu o stronniczosc nie posadzil).

pozatym galant i tak jest najlepszy!

tyle

dzik - Nie 13 Sty, 2008

dymek napisał/a:

pisałeś o tym, ze kazdy stylizuje swojego cifa na vti, ja np w swoim 1,5 dci mam wnetrze od sporta, ksenony... faktycznie kurna, moglem odrazu kupić sporta... najwyrazniej idiota ze mnie, że tak nie zrobiłem!

Widzisz, czytanie ze zrozumieniem to trudna sztuka.
Masz wnetrze od sporta? Ekstra, sam w swoim 1.4 kiedys chcialem miec. Chcesz miec diesla z bodykitem sporta? Rozumiem, uwazam ze ladniejszy od seryjnego clio.
Problem pojawia sie w innym momencie, zachcialo Ci sie miec 2.0, zapytaj o sens swapa na forum clio. Kto doradzi swap? Jak ktos pyta o swap 1.8 do C I mowia "kup 16v"

A jesli myslisz o R5 i CRX to bierz crx'a, serio mowie.
Ja mam R5 bo lubie, ale wiem ze technicznie to jest archaizm. Nie mowie wszystkim "bierz R5", powiem "nie kupuj". Szybko sie zrazisz. Rozsadkiem R5 sie nie kupuje.

EDIT: nie wrzucaj tez wszystkich do jednego worka, na sr jest sporo ludzie ktorzy sami kupili i sami zrobili naprawde niezle zabawki, wiec troche szacunku do nich

M - Nie 13 Sty, 2008

Dziku nabrandzlowałeś się juz?
dzik - Nie 13 Sty, 2008

eM, nie chcesz nie czytaj

pisz troche grzeczniej, ok?

wasq - Nie 13 Sty, 2008

dzik napisał/a:

A jesli myslisz o R5 i CRX to bierz crx'a, serio mowie.
Ja mam R5 bo lubie, ale wiem ze technicznie to jest archaizm. Nie mowie wszystkim "bierz R5", powiem "nie kupuj". Szybko sie zrazisz. Rozsadkiem R5 sie nie kupuje.

potwierdzam r5 jest dla zapalencow :P szczegolnie ze czesci do r5(ogolnie reno) bywaja czasami nieproporcjonalnie drogie w porownaniu z innymi markami

Stf - Nie 13 Sty, 2008

dymek napisał/a:
którymi zazwyczaj jeżdzą nażelowane "dezodoranty"

żelik to podstawa stary mówię Ci !! Jungi po tacie w garniaku jak się patrzy :*

Dziku jakoś nie przepada za Hondami i tyle. Ale znowu nie popadajcie w jakąś paranoję. Wolno mu.

ps. Dziku powiedz mi że jak na zwykłe n/a 226 km te samochód nie jedzie ? i Co lepsze nie rozmawia z kierowcą ?
http://pl.youtube.com/watch?v=ZuXbzJoUW74

Dariano - Nie 13 Sty, 2008

Bez kitu wyluzujcie juz powinniscie sobie to wyjasnic na PW takich dyskusji juz bylo pare i chyba zadna do niczego nie doprowadziła.

I nie jestem zwolennikiem marki A czy B kazde auto ma w sobie cos za co sie je kocha. Uszanujcie siebie nawzajem i skonczcie te docinki. Osobiscie to nie milo sie to czyta tym bardziej ze znam was juz pare lat i ciezko stawac po ktorejs stronie dlatego proponuje zebyscie zakopali swoj topór wojenny :)

M - Nie 13 Sty, 2008

Dariano napisał/a:
Bez kitu wyluzujcie juz powinniscie sobie to wyjasnic na PW takich dyskusji juz bylo pare i chyba zadna do niczego nie doprowadziła.

I nie jestem zwolennikiem marki A czy B kazde auto ma w sobie cos za co sie je kocha. Uszanujcie siebie nawzajem i skonczcie te docinki. Osobiscie to nie milo sie to czyta tym bardziej ze znam was juz pare lat i ciezko stawac po ktorejs stronie dlatego proponuje zebyscie zakopali swoj topór wojenny :)

Ale tu nie bardzo co jest wyjasniac bo z Dzikiem na zywo (rzadziej) i na gg (czesciej) rozmawiamy i jest jakos normalnie, dlatego osobiscie glupio mi bardzo ze Dzik wyciaga i pierze takie brudy na publicznym forum skoro normalnie dogadujemy sie? Dziku jak jest? Normalnie gadamy a na publicznym robisz ze mnie frajera? Tak nie powinno byc w klubie.

dzik - Nie 13 Sty, 2008

eM, wskaz mi miejsce gdzie osobiscie do Ciebie wyjezdzam w tym watku?
potwierdzam, na zywo i gg gada sie bardzo milo, na forum wlasnie zawiodlem sie na Tobie, malo merytorycznej dyskusji tylko osobiste ataki i zamykanie watkow ze zamiast hondy ktos wskazal niemca.

Przedstawilem swoja opinie na jakis temat, mam taka a nie inna, poprosilem o wytlumaczenie. Niestety nie doczekalem sie. Szkoda.

Marek23 - Nie 13 Sty, 2008

Kocham ten temat... Cos bym wtracil, ale nie wiem co...
M - Nie 13 Sty, 2008

Piotrek jaką merytorykę zaprezentowałeś w pierwszym poscie przepraszam bardzo?
Sprobuje ja unaocznic
"SIkam na Ciebie z murka, wszyscy sie patrzą a ty sie tłumacz"
Sorry nie bede dyskutowal z twoja wizją swiata.

dzik - Nie 13 Sty, 2008

Dziwne masz podejscie do zycia.
Wspolczuje. Ale nie najezdzaj na mnie wiecej...

Co do klubu, uwazam ze wszyscy maja zajebiste poczucie humoru, poza Toba jesli jest temat Hondy.

Ponownie prosze, WSKAZ MI GDZIE NA CIEBIE OSOBISCIE NAJECHALEM, bo troche przeginasz szanowny kolego.

M - Nie 13 Sty, 2008

Pierwszy POST cały.
M - Nie 13 Sty, 2008

dzik napisał/a:
Dziwne masz podejscie do zycia.
Wspolczuje. Ale nie najezdzaj na mnie wiecej...
Bo?

Cytat:

Co do klubu, uwazam ze wszyscy maja zajebiste poczucie humoru, poza Toba jesli jest temat Hondy.

Mam, ale tez mam cierpliwosc zwyklego czlowieka.

Cytat:

Ponownie prosze, WSKAZ MI GDZIE NA CIEBIE OSOBISCIE NAJECHALEM, bo troche przeginasz szanowny kolego.