ps. obsada jest nieziemska jak na kajtki - 100 zalog robi wrazenie, 16 zalog w klasie 3ciej, 29 w 5 (powyzej 2l) w tym 5 miskow i 10 Imprez - zapowiada sie mega impra, juz tylko 2 dni! Bad-i - Śro 23 Sty, 2008 ciekawy jestem jak wypadnie ten gosc z wypozyczonym EVO
ten wariat startuje w kazdym KJS w lodzi - z tego co widzialem to nie ma pojecia o jezdzie (ale jak widac budzet ma)
Moim zdaniem Legacy pozamiata wszystkoDariano - Śro 23 Sty, 2008 Fajna impreza Dobrze ja wspominam jechalem kiedys z moim bratem Malarem po turskim ale to dawno temu byłok-mart - Śro 23 Sty, 2008 Lista startowa robi wrazenie, oby byla ciekawa walka Anonymous - Śro 23 Sty, 2008
Bad-i napisał/a:
Moim zdaniem Legacy pozamiata wszystko
proponuje zwrocic uwage na mojego zioma Krzysztof Szymański jak auto wytrzyma to bedzie walczyl o 1 miejsce wg mnie , niektorzy mieli przyjemnosc zobaczyc go w akcji na RSie, ale auto bylo na zapasowym silniku z moca ok 260-280KM a tak jest w okolicach 320-340KMPrzem_106 - Śro 23 Sty, 2008 Witam!
Patrząc na listę jest naprawdę bogato. Chcę się wybrać i pooglądać jak wyglądaja KJS-y w Warszawie i okolicach. Czy moglibyście mi podpowiedzić gdzie najlepiej pojawić się żeby coś pooglądać? Gdzie jest skupisko kilku fajnych prób w niedalekiej odległości?
Jeśli chodzi o faworytów, to napewno Miejscowi mają dużą szansę na pierwsze miejsca, ale chciałbym zwrócić uwagę na kilklu zawodników z zeszłorocznego PPAiK, którzy nie raz udowadniali miejscowym conieco. Zwróćcie uwagę na zawodników z Dolnego Śląska. Szczęśniak w type R, Jarek impreza w kl gośćAnonymous - Śro 23 Sty, 2008 niestety ja nie jestem w stanie powiedziec ci gdzie jest najlepiej, bo 1 raz bede MOZE jechał MC,ale ciekawie sie chyba zapowiada próba na terenie jednostki wojskowej i dla mnie mega bedzie na Słomczynie - bartek wal mnie w leb przed startem zebym nie przepalował oczywiscie gdy wystartujemy Anonymous - Pią 25 Sty, 2008 5h do decyzji AP czy pojedziemy ..... Bad-i - Pią 25 Sty, 2008
Marcel 08 napisał/a:
5h do decyzji AP czy pojedziemy .....
maja rozwinac liste czy co ??Anonymous - Pią 25 Sty, 2008 sa 2 opcje :
- 5 załóg nie przejdzie BK i sie łapiemy
- puszcza w sumie 105 załóg - to jest chyba bardziej prawdopodobne
ale w chwili obecnej wieksze prawdopodobniestwo ze melduje pod CZD Bad-i - Pią 25 Sty, 2008 w pierwsza opcje bym wierzyl Anonymous - Pią 25 Sty, 2008 a liscie i tak jest 101 zgłoszonych Przem_106 - Pią 25 Sty, 2008 Lista zgłoszeń, to nie lista startowa.
Liczą się przde wszystkim pieniądze. Kto zapłacił wpisowe ten jedzie. Podobny przypadek był na Magnolii w Szczecinie. Już tydzień wcześniej było 100 załóg zgłoszonych. A w końcu pojechało coś koło 80.
Bo nie problem jest się zgłosić. Problem to zapłacić i rzeczywiście wystartować.
Tak więc Marcel 08 na pewno pojedziesz.Anonymous - Pią 25 Sty, 2008 problem jest w tym,ze nie zaplacilem, bo Pani nie chciala ode mnie przyjac kasy
ale ok 21:30 wszystko bedzie wiadome .... narazie to czekam na auto i mam nadzieje,ze wszystko jest w nim sprawne, zeby te **************8*********** nie mieli sie czego przyczepic grzech - Pią 25 Sty, 2008 ja juz po badaniu, widzialem autko Marcela, na zywca wyglada extra super profi wypas. Posiedzialem troche na BK i naprawde mega fury jada, np. jest Lancer z Dytko rentu na kajotesie k.u.r.w.a !