Galeria z Rajdu Żubrów
https://picasaweb.google.com/sfyderek/RajdZubrow2011?authuser=0&feat=directlinkBart - Nie 06 Lis, 2011 pierwszy!michool_vt - Nie 06 Lis, 2011 fajne auta, jaram sie Bonczek - Nie 06 Lis, 2011 Mistrzowskie samochody mi - Pon 07 Lis, 2011 to ja mogę o zdjęciach?
1) nie jest tak, że każde zdjęcie przekonwertowane na BW jest ładne.
2) nie wrzucaj wszystkiego co masz na karcie, selekcjonuj, zapodaj tylko najlepsze, nawet jeśli miałoby być ich jedynie kilka. Na przykład masz:
sąsiadujące z
michool_vt - Pon 07 Lis, 2011 ić stont! mi - Pon 07 Lis, 2011 nigdy! Tu jest mój dom! Dom Dżonsom!no name - Pon 07 Lis, 2011 Kilka moich do oceny jeżeli autor wątku pozwoli
Sorki ale nie jarze Jacek - Pon 07 Lis, 2011 Cassis - Pon 07 Lis, 2011 Jedno do oceny jeżeli autor wątku pozwoli
Warszawskie Metro
Bart - Pon 07 Lis, 2011 dynamiczne takie!no name - Pon 07 Lis, 2011 martin.h, odpowiedz na moje pytanie,
nie krępuj się fydi - Wto 08 Lis, 2011
mi napisał/a:
1) nie jest tak, że każde zdjęcie przekonwertowane na BW jest ładne.
2) nie wrzucaj wszystkiego co masz na karcie, selekcjonuj, zapodaj tylko najlepsze, nawet jeśli miałoby być ich jedynie kilka. Na przykład masz:
Ad1) Problem jest z balansem bieli. Mój głupi aparat nie bardzo sobie z tym radzi (albo jego głupi właściciel). Pewnie część lepiej by wyglądała w kolorach, ale postanowiłem wszystko wrzucić w BW, żeby nie mieszać za bardzo.
Ad2) No trochę wyselekcjonowałem;) Faktycznie można było wybrać reprezentacyjną 15 i zrobić galerie