To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [exp]dzik

dzik - Wto 03 Mar, 2009

anjas napisał/a:

Ile czasu to robiłeś????

Samo robienie zdjec okolo 30min, musze sprawdzic po czasie.
Slabo sie przygotowalem i karty mi sie skonczyly, nie dokonczylem dolu.
Sklejenie bylo problemem, tylko jeden program od panoram sie nie wylozyl, liczyl dwa dni na 8-rdzeniowej maszynie :)

W pracy jak ogladali to gdzies w oknie znalezli gola dupe, niestety nie pamietam gdzie to bylo.

saxorulez - Wto 03 Mar, 2009

szukam tej laski
Janusz - Wto 03 Mar, 2009

dzik napisał/a:
W pracy jak ogladali to gdzies w oknie znalezli gola dupe, niestety nie pamietam gdzie to bylo.

damska czy meska??

KonradMK - Wto 03 Mar, 2009

Janusz napisał/a:
dzik napisał/a:

damska czy meska??

saxorulez napisał/a:
szukam tej laski

on coś chyba wie :D

kiedy pisałem pytanie to nie było posta saxiaka jeszcze. Dobra panowie całe hh.org spina poślady w poszukiwaniu dupy...... ;D
M - Wto 03 Mar, 2009

Bylem na 100% pewien ze skończy się to poszukiwaniem dupy w oknie
Anonymous - Wto 03 Mar, 2009

DRODZY INTERNETOWIDZOWIE! DZIAL KULTURKA UFUNDOWAL SPECJALNA NAGRODE FIRMY 'POMUK' DA SMIALKA KTORY NAMIERZY GOLA DUPE NA PANORAMIE DZIKA! ZAPRASZAMY DO WSPOLNEGO KONKURSU, POZDRAWIAMY, REDAKCJA KULTURKI. PS. SZYBKO!!

TomsoN - Wto 03 Mar, 2009

ja nie znalazłem a szukałem z 10minut ;D
michool_vt - Wto 03 Mar, 2009

:rotfl:

:google: nie pomogło, a sam się nie podejmę :D

ja przeszukałem cała panoramę, znalazłem kilku gości na dachu którzy wyglądali jak gejuchy, dzieciaka z komiksem przylepionego do szyby, zdjęcie jakies gołej baby przyklejone do okna... ale gołej dupy nie ;/ nawet pluszaki w oknach widziałem, i starego dziada na balkonie.
anjas - Wto 03 Mar, 2009

kurde, ja jeszcze przed konkursem szukałem gołej dupy... właśnie miałem nadzieję, że coś takiego się znajdzie...

ale niestety się nie udało. Być może za słabo się skupiłem...

saxorulez - Wto 03 Mar, 2009

ja z pomocą NASA przetrzeoałem 30% zdjecia..
szukam dalej.

Dziku masz to w lepszej rozdzielczości? Bo chce też szukać na budynkach w oddali

GOKART - Wto 03 Mar, 2009

JIMEK napisał/a:
DRODZY INTERNETOWIDZOWIE! DZIAL KULTURKA UFUNDOWAL SPECJALNA NAGRODE FIRMY 'POMUK' DA SMIALKA KTORY NAMIERZY GOLA DUPE NA PANORAMIE DZIKA! ZAPRASZAMY DO WSPOLNEGO KONKURSU, POZDRAWIAMY, REDAKCJA KULTURKI. PS. SZYBKO!!

dla uczestników konkursu spoza Wawy powinien być liczony pomuk x 2 z obiektywnych powodów !

k-mart - Wto 03 Mar, 2009

ahahaha co za konkurs! :rotfl:
GOKART - Wto 03 Mar, 2009

k-mart- czekamy na panoramę Alp ! Będziemy szukać yeti albo fioletowych krów ;)