ICE - In Car Entertainment - jaki wireless w mieszkaniu?
strick - Nie 24 Lut, 2008 A jednak, sprawdzałem kiedys na zwykłym modemie neo i na livebox i miałem strate...Anonymous - Nie 24 Lut, 2008 ale to nie jest strata spowodowana transferem przez wifi tylko samego liveboxa, faktycznie w neo tak jest ze przed wpięciem jest 640 a po wpięciu liveboxa 512 ale umowe masz podpisana na 512 a nie na 640
wifi nie ogranicza neo w żadnym wypadkuAnonymous - Wto 26 Lut, 2008
lenny napisał/a:
ale nastepne pytanie,
jak mialem jeszcze podpietego kompa kablem do neostrady zajaralem sie strasznie pieratami:) tzn. zwalalem na twardego TG, lostów, jakies filmy itp.... czy na wifi mam szanse, ze plik typu 300 - 500MB bedzie zciagal sie tak samo szybko...???
wiem wiem, pytanie pewnie banalne ale nie bawie sie kompami i niektore tematy sa mi obce:)
Lenny bedzie jechac ladnie
przeciez sciagasz z netu prawda ? a wi fi chodzi juz po mieszkaniu .
Wiec 54mbity na sekunde w sieci lokalnej
a wyjscie na swiat smiga tak jak smigalo
odczujesz tylko przy przewalaniu pomiedzy domowymi komputerami
reszta bedzie ok
grac po lanie sie da
jak bedziesz mial problemy a ze z wilanowa jestes to daj znac na pm
jak cos to pogrzebiemy . ( mam blisko - arbuzowa)lenny - Wto 26 Lut, 2008 oo.. arbuzowa to faktycznie bliziutko...
w razie czego bede sie zwracał...:)k-mart - Wto 26 Lut, 2008 Nie znam sie za bardzo, ale mialem juz 3 rozne routery.
Zdecydowanie nie polecam usr'a Anonymous - Śro 27 Lut, 2008 bo trzeba umiec je konfigurowac Anonymous - Śro 27 Lut, 2008 fak dzienks chlopaki za help - probowalem sie dodzwonic do tego co dymek proponowal bo chyba maja fajne rozwiazanie ale nie uzywaja telefonu chyba albo nie bywaja w firmie...
nie wiem co nastepne, gdzie dalej uderzac... troche musialem sie innymi sprawami zajac ale teraz to juz musze to ruszyc.Michał - Czw 28 Lut, 2008 ja tylko na usr'ach jade ...
ale fakt , potrzebują konfiguracji.Anonymous - Sob 01 Mar, 2008 no US robotics swietne robi routery .
Ale fakt nie sa to zabawki typu asmax ze plug and play Anonymous - Śro 14 Maj, 2008 mam juz neta wirelessa w nowym mieszkaniu - netia. Narazie jest naprawde git.
szukalem w szukajce - ma ktos linka do mierzenia predkosci? dupohamownia mi mowi ze chyba jest szybkoanjas - Śro 14 Maj, 2008 wejdź sobie np. na www.twojeip.wp.plAnonymous - Śro 14 Maj, 2008 pytalem bo kiedys wszyscy pisali ile mieli i bez porownania sie nie dowiem czy to dobrze czy zle Michał - Śro 14 Maj, 2008 ziom, 4 kilo na sek to średni wynik ... Michał - Pią 25 Lip, 2008 Szybkei pytanko łącze upc , 10mb/sek
Potrzebuje router wifi, ethernet 4 porty. Co wybrać ?saxorulez - Pią 25 Lip, 2008 wybierz ZETIX C49zyl