Jacek - Wto 06 Kwi, 2010 wędzarnia dobra rzecz..wychodzi pysznie
tu z ziomkiem w USkórwaA na czilu
nasze mięso było w zalewie 24 h a robiło się cały dzień..dobry preteks do hlania-bo przecież mięsa trzeba pilnować
Jakarti - Wto 06 Kwi, 2010 jakis grubszy byles - Ameryka Ci sluzy
a ten w bluzie Burton'a to kto? Jacek - Wto 06 Kwi, 2010
Jakarti napisał/a:
jakis grubszy byles - Ameryka Ci sluzy
a ten w bluzie Burton'a to kto?
wydaje Ci się..waże tyle samo cały czas..
a ten w bluzie to taki jeden ciul iQ - Wto 06 Kwi, 2010 karwa, w hameryce maja ogromne auta ale nie wiedzialem ze piekarniki tez maja jak dla calego plemienia Bad-i - Śro 07 Kwi, 2010 bbq ribis z fasolą od "czarnego brata Majka" niszczy system Anonymous - Czw 06 Maj, 2010 Może nie śniadania ale jak się człowiek uprze to opierdoli łosia z rana
Łosoś zapiekany z cytryną (można robić w piekarniku i na grillu)
Potrzeba nam następujących składników:
dzwonka łososia lub filety
1-2 cytryny
masło - może być czosnkowe
koperek - najlepiej świeży
listki laurowe
sól
pieprz
folia aluminiowa
Sposób przygotowania:
Piekarnik nagrzewamy do temp. 170-180 stopni.
Kawałki łososia układamy na folii aluminiowej. Każdą porcję zawijamy oddzielnie.
Rybę solimy i posypujemy pieprzem z obydwu stron.
Do każdej porcji dodajemy odrobinę masła, plaster cytryny, listek laurowy i posypujemy koperkiem.
i wsadzamy na 20min do nagrzanego piekarnika
i po 20 minutach wyjmujemy soczystego łososia w sosie z cytryny i koperku
Gaydek - Czw 06 Maj, 2010 Preferuję pstrąga .ps - Czw 06 Maj, 2010 Wyglada niezle, ale sadzac po rozmiarze to raczej dzwonek wieloryba a nie lososia Anonymous - Czw 06 Maj, 2010 zdjęcie tak zrobione
4 szt na 2 os. są tak OK M - Czw 06 Maj, 2010 Jadlem takiego na lublinie Bart - Czw 06 Maj, 2010 po focie piekarnika wnoszę, że zdjęcie robione gdzieś w warszawieMaciusiowy - Pią 07 Maj, 2010
bart napisał/a:
po focie piekarnika wnoszę, że zdjęcie robione gdzieś w warszawie
to jest piekarnik z funkcją "entertejment"Gaydek - Pią 07 Maj, 2010 Piekarnik z I-Drive'em .saxorulez - Pią 07 Maj, 2010 bart,
Lunch-piekarnikGaydek - Pią 07 Maj, 2010 Tzn., że kiełbasy w nim nie zrobisz?