qbus - Czw 10 Kwi, 2008 VTi 160 KM przed strojeniem nie wiadomo bo silnik po zakupei byl odrazu remontowany, wałek od integry sprezynki i talerzyki tez od integry, kolektor dc sport, komputer... hmm chyba tyle.
mi -> przed strojeniem tzn teraz przed strojeniem odcinalo przy 7800
a jestesmy po zapoznaniu, masakra... niektore partie to niesamowita dzida, niektore sa tak dziurawe ze pewnie billstein bedzie mial spore problemy z wybieraniem, jestem zmeczony niesamowicie.fydi - Czw 10 Kwi, 2008 qbus gdzie jest hopa ?! mam ochotę na fotki z hopy Loko - Czw 10 Kwi, 2008 JAk to gdzie jest hopa? W mucharzu niedaleko za startem 106 - Czw 10 Kwi, 2008 wlasnie wrocilismy. odcinki bardzo szybkie, dziurawe i sliskie.... jak popada to juz
wogole masakra bedzie. hopa jest tez. poza mucharzem jest tez taka dzida z dwoma
szczytami i na jadeym z nich auto pewnie poleci... ale na teraz to nie pamietam na
ktorym to osie bylo :)Janusz - Czw 10 Kwi, 2008
Loko napisał/a:
JAk to gdzie jest hopa? W mucharzu niedaleko za startem
nie wiem czy tam tak strasznie teraz będą skakać, bo sa dwa zakręty zaraz po niej.. szkoda ze nie jada w druga strone..;/qbus - Czw 10 Kwi, 2008
Cytat:
jest tez taka dzida z dwoma
szczytami i na jadeym z nich auto pewnie poleci...
najlepsza jest jakas 400 metrowa dzida w dol przez szczyty po dziurach... tego chyba zaden zawias nie wybierze
po prologu... lipa... ale mowilem ze tak bedzie bo policja skrocila trasa przez co stala sie ona zupelnie niewidowiskowa, byla hopka na prologu, fury skakaly, oski robia wrazenie, s2000 rowniez, enki do zblokowania 106 - Czw 10 Kwi, 2008
qbus napisał/a:
najlepsza jest jakas 400 metrowa dzida w dol przez szczyty po dziurach... tego chyba zaden zawias nie wybierze
heh pamietam taka partia przez las - fajna miejscowka Janusz - Czw 10 Kwi, 2008 to jhest na pierwszym oesie...:D heheh?? bo tma sie chyab wybieram na poczatek..:DMarek23 - Pią 11 Kwi, 2008 Trzymam kciuki i zazdroszcze...Mick - Pią 11 Kwi, 2008 powodzenia i do zobaczenia!!CHRZANEK - Pią 11 Kwi, 2008
qbus napisał/a:
Widać że nie jechałeś na ohlinsie
Ale myślę że największy problem na krakowie to nie dziury tylko "śliskie" asfalty...
Jak będzie padać to tragedia, jak będzie mocne słonko to tragedia, ogólnie nie będzie "letko" CHRZANEK - Pią 11 Kwi, 2008 Panowie: zaczęło się
W pierwszej 5 mamy 3 samochody S2000 (czwarty nie wyjechał ze strefy - Małyszczycki)
Żeby było weselej są to same Pugi 207
No zobaczymy jak to będzie - jaka pogoda w Małopolskim ??CHRZANEK - Pią 11 Kwi, 2008 Bouffier jest niesamowity - wygrał OS4 pomimo tego że na mete wjechał na kapciu...
Co za koleś...OSKAR - Pią 11 Kwi, 2008 oj juz tak nie podniecaj sie tym żabojadem