MotorSport - [INFO][KJS]PZM Okręgu Krakowskiego w KJS
anjas - Nie 22 Mar, 2009 gratulacje, świetny wynik!!!michool_vt - Nie 22 Mar, 2009 fydi gdybyś miał założone letnie opony to pewnie byłbyś pierwszy w klasie i w generalce wyżej 106 - Nie 22 Mar, 2009
fydi napisał/a:
arwa 0,5 sek zabrakło do pierwszego miejsca w klasie i 3 w generalce. Strasznie zimno, przemarzłem do kości.
na starcie do ps1 chyba straciles, poczatek proby jakis stosunkowo wolny ale od
lewego nawrotu przy starcie bylo juz super! gratuluje super wynik!
fydi napisał/a:
Wielkie dzięki za zdjęcia 106 są super! THX chłopaki ! :*
nie ma za co :)
po oczach tego pana widac ze marzy o kursie fwd driftu u chrzanka...
...chyba z 2 minuty wgapial sie w naklejke :]Marek23 - Nie 22 Mar, 2009 Gratki!fydi - Nie 22 Mar, 2009 Dzięki guys!
Z oponkami to zawsze jest loteria w taką pogodę Trudno. Reklam auta chyba się udała i może teraz uda się szybko sprzedać
No właśnie widziałem na filmiku strat do pierwszego placu i zewnątrz wyglądało wolno mimo, że w środku wydawało się dobrze.
Ktoś chciał się zapisać do drift school dr prof Chrzanka
P.S. Zdjęcia EXTRA!106 - Nie 22 Mar, 2009 reszta zdjec
http://rallyonline.pl/g.p...okaz&T[id]=3829Loko - Nie 22 Mar, 2009 Kurwunia, chrzanek drift ma mniej kliknięć tylko od zdjęć z panią.
Teraz na fali akcji marketingowej nie zostaje nic, jak tylko założyć tą szkołę driftu 106 - Nie 22 Mar, 2009 gadalem dzis z fydim ze musi powstac jakas strona internetowa / zakladka na
portalu hh.org ... cokolwiek... jak widac jest duze zainteresowanie fwd drift Loko - Nie 22 Mar, 2009 Trzeba dodać jakiś adres e-mail, na nalepce, na pewno jest duże zainteresowanie, ale teraz nie ma jak się zapisać. Ten pan który tak patrzył, na pewno szukał jakiegoś kontaktu.Vlodarsky - Pon 23 Mar, 2009 zrobienie zakładki o szkole driftu u Radka z jego numerem telefonu będzie mega żartem... proponuje to zrobić a Radek będzie mógł to wykorzystać i bedzie mówił "uczę tylko zawodowców a Tobie mogę zaproponować coś z oferty Momo Racing "anjas - Pon 23 Mar, 2009
Vlodarsky napisał/a:
zrobienie zakładki o szkole driftu u Radka z jego numerem telefonu będzie mega żartem... proponuje to zrobić a Radek będzie mógł to wykorzystać i bedzie mówił "uczę tylko zawodowców a Tobie mogę zaproponować coś z oferty Momo Racing "
ja mogę zrobić fydi - Wto 24 Mar, 2009 POWA!!!!
Michał - Śro 25 Mar, 2009 ja mam jeszcze jedną fote,
pP - Śro 25 Mar, 2009 kiedy my dostaniemy takie wlepy matt - Czw 14 Maj, 2009 w niedzielę pierwsza w sezonie ANWA, ktoś się wybiera oprócz mnie? jakieś dwa sporty na liście zgłoszeń, 2 saxofony i jedna 106