Rudello - Śro 25 Cze, 2008 Dobrze dobrana muzyka i jest super
I like it!
no to teraz jeszcze film o marzeniach i i bedzie mega super Bartli - Śro 25 Cze, 2008 Początek i końcówka są mega Jakarti - Czw 26 Cze, 2008 spisales sie.
z jajkiem, z humorkiem, z jimkiem
nice.saxorulez - Czw 26 Cze, 2008 Mike.. kawał mega wypasionej roboty.. muzycznie, montażowo, kładziesz wszystkich na kolana!Niemy - Czw 26 Cze, 2008 Mike jestes szefem wszystkich szefow w robieniu filmow
GOKART - Czw 26 Cze, 2008 super filmik pomimo że materiał mocno średni to dało się to fajnie oglądać . Faktycznie wstępniak i JIMKOWY litlle murder rewelacyjne. Chciałbym zobaczyć film Michala po jakimś grubym materialeFreeMan - Czw 26 Cze, 2008 Mike, piona.... filmik w Twoim stylu. Bombastycznie mi sie podoba...Maciek - Czw 26 Cze, 2008 goooood shiiit..... zajebisty klimat, muzyka, montaz....michool_vt - Czw 26 Cze, 2008 jaaaaaaaaaaa, jestes moim mistrzem KonradMK - Czw 26 Cze, 2008 obejrzałem...
...
...
MISTRZ!qbus - Czw 26 Cze, 2008 no Michale chyle czoła, ten film jest rewelacyjny, jednak jak sie chce to sie da... tylko nie mozesz tak czesto zapijac bo filmu z przekazania 5 tez by nie bylo Anonymous - Pią 27 Cze, 2008 mega fajny filmik , smakowo wyszcho dobrane , moment odsłaniania fury jest piękny
, disko pasuje do takiej uroczystej chwili , wyciskacz łez ... pięknie pięknie ...
masz pan mega ziomów panie Kondzio
gratuluje wszystkim DeeS - Pią 27 Cze, 2008 ziom !
Mega klipik ! OSKAR - Pią 27 Cze, 2008 Hehehehehe....
Kozacki
Brak słów,naprawde fuulll profeska KonradMK - Pią 27 Cze, 2008 szczerze mówiąc spodziewałem się d-bomba